۷۵۳۷۵۹
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

پتر چک و درخششی که حسرت آبی‌ها را تازه کرد

پتر چک، دروازه بان آرسنال، در دیدار مقابل تیم سابقش دو ضربه پنالتی را گرفت تا نشان بدهد همچنان می تواند شماره یک بهترین تیم های لیگ برتر باشد.

ورزش سه: بعد از بازگشت تیبو کورتوا از اتلتیکو مادرید به چلسی در سال ۲۰۱۴، پتر چک مجبور شد این باشگاه را ترک کند و راهی آرسنال شد. او در این مدت یکی از بهترین های لیگ برتر و یکی از ستاره های آرسنال باقی ماند و حالا که شایعه انتقال کورتوا به رئال مادرید مطرح شده، حتی گفته می شود که آبی ها مایلند تا او را بار دیگر به استمفوردبریج برگردانند.

این تمایل احتمالا بعد از دیدار دیشب آرسنال-چلسی بیشتر هم شد؛ جایی که چک ابتدا ضربه پنالتی آلوارو موراتا را در دقیقه ۱۴ مهار کرد و سپس در ضربات پنالتی پایان بازی، با گرفتن پنالتی روبن لوفتوس چیک، پیروزی توپچی ها را رقم زد.

پتر چک و درخششی که حسرت آبی‌ها را تازه کرد

پتر چک و درخششی که حسرت آبی‌ها را تازه کرد

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج