تیام، اشتباهی که نباید تکرار شود
قرارداد تیام باید به عنوان یک نمونه به دیوار اتاق مدیریت استقلال نصب شود تا همه آن را ببینند و عبرت بگیرند تا برای فرار از تراژدی جنایت و مکافات هرگز شبیه آن عمل نکنند.
ایران ورزشی: نه، او ماندنی نبود. همانطور که پیش بینی می کردیم. اتفاقی که بعد از تمام گل های خلسه آور فصل گذشته قابل پیش بینی بود. ستاره سیاهی که با یک رزومه قابل اعتنا و حضور در جمع گورخرها به ایران آمده بود و تنها یک نمایش ۲۰ دقیقه ای کفایت می کرد تا همه بفهمند تیام چه کیفیتی والایی دارد و با همه لژیونرهایی که تا به امروز به ایران آمده اند، متفاوت است.
از همان روزها قابل پیش بینی بود که تیام اشتباهی آمده! او از اول اشتباهی بود چرا که از جمع مدیران بی کفایت فوتبال ایران چنین خرید دانه درشتی انتظار نمی رود. مدیرانی بیگانه با فوتبال که با این رشته به کل غریبه اند و از الفبای فوتبال و تجارت در آن چیزی نمی دانند و در طول عمرشان هرگز یک فوتبال ۹۰ دقیقه ای را ندیده اند اما به مدد پشت پرده ها به فوتبال پرتاب شده اند و با این سطح اطلاعات و بینش قطعا در عرصه فوتبال نمی توانند موفقیتی دشت کنند. از مدیرانی با این سطح سواد که غایت آرزوهایشان واژه بی مسمای «پندارتایم» بود، خریدی در سطح مامه بابا تیام عجیب به نظر می رسید.
مدیران استقلال اما خود اشتباه اصلی ماجرا بودند، آنها که روزگاری بعد از شنیدن توضیحات سرمربی درباره مشکلات تیم و فقدان یک پلی میکر، به تدارکات تیم دستور دادند که سریع به بازار برود و یک پلی میکر خریداری کند! مدیرانی که سطح سوادشان تا آنجا بود که حتی با واژه های رایج و مرسوم فوتبال بیگانه بودند و برای خرید پلی میکر لابد به بازار سمسارها یا نهایتا بازار کامپیوتر پایتخت مراجعه می کردند!
با این عقبه، بدیهی بود که تیام الماس سیاهی است که مدیران اشتباهی حتی نمی توانند آن را در خواب تصور کنند. یک قزل آلای درشت خالدار که ناگهان به تور استقلال افتاد و در این صید نقش وینفرد شفر آلمانی از همه بیشتر بود. با هر گلی که تیام در فصل گذشته می زد، چشم ها بیشتر به سوی او خیره می شد و مشخص بود که مراقبت و حفظ این الماس سیاه از مدیران استقلال برنمی آید.
مدیران دیروز و امروز استقلال تمام تابستان را با وعده های سر خرمن به هواداران استقلال تلف کردند اما خود می دانستند با قرارداد ترکمنچایی که با مهاجم سنگالی بسته اند، تمدید با او غیرممکن است. قراردادی که حتی به تیام اجازه داد مدت قرارداد آتی، رقم آن و حتی سرمربی تیم را شخصا انتخاب کند! قراردادی که با چنین بندهای عجیب و حیرت انگیزی قطعا ضمانت اجرایی نداشت.
تیام بعد از نیم فصل خانه نشینی با پیراهن استقلال بازگشتی دوباره به اوج داشت، دوباره در ویترین قرار گرفت و برای خود اعتبار و آبرو به هم زد تا در مارکت فوتبال یک چهره خواستنی باشد. ستاره ای که حالا چندین و چند پیشنهاد ریز و درشت در جیب دارد و طبق اخبار رسیده با عجمان امارات توافق کرده تا با دلارهای نفتی شیوخ خلیج فارس حسابی پروار شود و به ریش مدیران دیروز استقلال بخندد. همان ها که در قرارداد با تیام تا آنجا آماتورگونه که نه بلکه کودکانه رفتار کردند که تیام تا اندازه ای دست بالا را داشته باشد که شخصا خودش برای خودش تعیین تکلیف کند و در نهایت هرگاه که اراده کرد، با پرداخت مبلغی بتواند از استقلال جدا شود.
این نوع از قرارداد یکسویه و یکطرفه که هرگز نمونه مشابهی در فوتبال و هیچ تجارت دیگری ندارد، یک جنایت بزرگ بود که مکافاتی سنگین برای استقلال به همراه داشت. قراردادی که باید به عنوان یک نمونه به دیوار اتاق مدیریت استقلال نصب شود تا همه آن را ببینند و عبرت بگیرند تا برای فرار از تراژدی جنایت و مکافات هرگز شبیه آن عمل نکنند.
نیومایر آلمانی و همام طارق عراقی دو خرید تازه وارد استقلال برای فصل جاری هستند، دو لژیونر با کارنامه قابل اعتنا که می توان به درخشش آنها در ترکیب استقلال در فصل جاری دل بست و امید داشت. لژیونرهایی که با توجه به آوازه شان و البته حضور مربی کاربلدی چون شفر می تواند دو خرید فوق العاده برای استقلال باشد تا دیگر کسی به یاد دلبری های تیام نیفتد اما کاش مدیران استقلال از داستان تیام درس بگیرند و به گونه ای با دو لژیونر تازه وارد قرارداد بسته باشند که فصل آینده در همین ایام شاهد تکرار داستان اشتباهی تیام نباشیم. آینه عبرت دیروز پیش روی ماست، کاش از آن درست بگیریم.
تبلیغات متنی
-
خرید ۴ قسطه بسته LTE تا ۳۰۰۰ گیگ حجم | بدون ضامن و کارمزد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
تسنیم: احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد
-
وقتی فضای مجازی نداریم، شورایعالیفضایمجازی میخواهیم چکار؟
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
لحظه فرو رفتن پمپبنزین در یک شکاف ۱۵ متری
-
بورس کانال ۴ میلیونی را فتح کرد
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
پاسخ جالب و کوتاه وزارت خارجه به نگرانیها درباره جنگ
-
خانم الناز ملک، میدانستی فحش میخوری، خب نمیرفتی!
-
یک نماینده: زنان باید موتورسواری را فقط با مربی زن یاد بگیرند
-
واکنش علی ضیا به توهین زننده مجری صداوسیما
-
واکنش وزارت خارجه به احتمال گفتگوی پزشکیان و ترامپ
-
جرایم مالیاتی بخشیده میشود، اما فقط با یک شرط
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
تسنیم: احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
خانم الناز ملک، میدانستی فحش میخوری، خب نمیرفتی!
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
رئیس قوه قضاییه: زمان پهلوی مردم تحقیر شدند
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
عالی
کاش
اقای وزیر بخون شاید وجدانت بدرد بیاد د و همین تفسیر واقعی که در اخبار داغ نگاشته شده واقعیت محض بود شاید حاجی فتل اگر بابت چکهای بی محل باشگاه رو گرفتار نمیکرد پوئن سوزی نمیکرد از همه به مدیریت باشگاه میتونست نزدیکتر باشه ولی وزیر رنگی توجهی به آبی ها که مثل قرمزها توی ایران باید ویژه نگاه بشن انجام نداد ولی اگه سوپر جام که اوج اماتور بودن مدیریت منتخب وزیر رنگی رو در عمل نشون داد بنفع قرمز بشه اوضاع روی سکو ها تشنج رو بدنبال داره اقای وزیر خدا اون بالاست
حال آدم بهممیخوره..همش تیام تیام
بابا بسه دیگه
حال آدم بهممیخوره..همش تیام تیام
بابا بسه دیگه
این بار نوبت قرارداد دوساله با نومایر و دیپورت کردنش پس از چند بازی ضعیف و عزا گرفتن بابت قرارداد دوساله اش میباسد
ایکاش