۷۶۵۱۰۴
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

آنچلوتی: بایرن نمی‌خواست تغییر کند

کارلو آنچلوتی، سرمربی ناپولی معتقد است که مشکلش در زمان حضور در بایرن، فلسفه باشگاه بود که قصد تغییر نداشت.

ورزش سه: کارلو آنچلوتی، سرمربی ناپولی معتقد است که مشکلش در زمان حضور در بایرن، فلسفه باشگاه بود که قصد تغییر نداشت.

آنچلوتی در فصل اول حضورش در بایرن با این تیم قهرمان بوندس لیگا شد ولی در فصل دوم با نتایج ضعیفی که کسب کرد، در نهایت اخراج شد. حال او هدایت ناپولی را برعهده دارد و معتقد است که اختلاف فلسفی بین او و باشگاه منجر به جدایی شد.

آنچلوتی: بایرن نمی‌خواست تغییر کند

او گفت:" تجربه بایرن مونیخ کمی عجیب بود. اوضاع بد پیش نمی‌رفت، ما تقریبا تمام بازی‌‌های ماه سپتامبر را بردیم. فکر می‌کنم مشکل بیشتر فلسفی بود، آنها نمی‌خواستند تغییر کنند."

آنچلوتی جانشین مائوریزیو ساری شده که 91 امتیاز با ناپولی کسب کرد و رکورد باشگاه را زد. او در این رابطه گفت:" همیشه باید کارهایی که انجام شده را بررسی کرد و سپس با توجه به بازیکنان موضوع را سنجید. هر مربی ایده های خودش را دارد. مهم ترین چیز در انتخاب، شخصیت بازیکنان است و شما ترکیب و سیستم تان را بر این اساس می‌چینید."

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج