۸۰۱۹۹۰
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

انتقاد تند کلوپ از داوری

سرمربی لیورپول بعد از شکست برابر پاری سن ژرمن به انتقاد تند از داور بازی پرداخت.

ایسنا: به نقل از اسکای اسپورت، لیورپول در دیدار حساس برابر پاری سن ژرمن در دور برگشت مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه دو بر یک تن به شکست داد تا فینالیست دور قبل کار بسیار سختی برای صعود به دور بعد داشته باشد.

یورگن کلوپ بعد از بازی به انتقاد از عملکرد داوری پرداخت. سرمربی لیورپول گفت: بازی همچنان که پیش بینی می کردیم بسیار سریع آغاز شد. پاری سن ژرمن خیلی زود نبض بازی را به دست گرفت و توانست دو گل به ثمر رساند. باید تمرکز خود را باز می یافتیم اما متاسفانه نتوانستیم فرصت های خوبی را خلق کنیم.

او ادامه داد: وقتی تیم شما خیلی زود گل دریافت می کند سخت است که بتوان اعتماد به نفس لازم را به دست آورد. شب ما نبود. داور ۵۰۰ بار بازی را متوقف کرد و فکر می‌کند که کار خوبی انجام داده است. شکست را قبول می‌کنیم اما اصلا از داوری راضی نیستیم.

کلوپ در ادامه انتقاد خود از داوری گفت: داور بازی به راحتی به ما کارت زرد می داد و انگار که ما قصاب هستیم و قصد کشتن بازیکنان حریف را داریم. بازی سختی بود و ما کیفیت لازم را نداشتیم اما داوری هم در جریان بازی نقش داشت. او حتی پنالتی واضح ما را هم نگرفت. داور ۶ بار به ما کارت زرد نشان داد و این دیوانه کننده است. یک فینال دیگر در آنفیلد پیش رو داریم و باید در ان به پیروزی برسیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج