پیشرفت یونایتد در حمله و دفاع بر پایه مثلث میانه
منچستریونایتد در دوران اوله گونار سولسشائر ۱۱ برد در ۱۳ مسابقه کسب کرده است.
وبسایت نود: تحمل فقط یک باخت و پذیرش یک تساوی در ۱۳ مسابقه، در کنار شکست دادن آرسنال، چلسی و تاتنهام در لندن، به خوبی گویای آن است که یونایتد بعد از بحران ابتدای فصل، تحت نظر سولسشائر چقدر تغییر کرده است. اما این نتایج تنها پیشرفت های رقم خورده از زمان حضور سرمربی موقت نیستند.
دو پیشرفت چشمگیر دیگر نیز قابل توجه هستند: یونایتد در بخش دفاعی و هجومی پیشرفتی قابل ملاحظه داشته است و در عین حال بازیکنان به صورت فردی نیز عملکردی به مراتب بهتر را به نمایش می گذارند. بازیکنانی که در دوران مورینیو تمام شده به نظر می آمدند یا توسط او نیمکت نشین بودند.
فراموش نکرده ایم که ماتیچ در ماه های ابتدایی فصل جاری، عملکردش آن قدر بد بود که هیچ نشانی از کیفیت سابق خود بروز نمی داد. پل پوگبا یک نیمکت نشین شده بود که حتی بحث جدایی او از منچستریونایتد مطرح بود و آندر هررا هافبک دونده و انرژیک این روزهای یونایتد، در زمان مورینیو یک گزینه تعویضی بود که اغلب اوقات جایگاهش در تیم با فلینی و فرد عوض می شد.
در طی 13 بازی گذشته، سولسشائر تحولی عظیم به خصوص در بخش میانی زمین تیمش ایجاد کرده که منجر به تقویت تیم در فاز دفاعی و هجومی شده است. از مجموع این 13 بازی، در 10 مسابقه، مثلث ماتیچ، هررا و پوگبا در میانه زمین یونایتد ایفای نقش کردند. ماتیچ بیشتر در جلوی مدافعین و متمایل به مرکز، هررا متمایل به راست و پوگبا در منطقه دلخواهش متمایل به چپ بازی کرده اند.
تفاوت مهم در مورد پوگبا این است که او در دوران مورینیو هم متمایل به چپ کار می کرد ولی لمس توپ بیشتری در زمین داشت و در نقاط دیگر زمین هم دیده می شد، اما اکنون اگرچه لمس توپ وی کمتر شده و بیشتر محدود به نیمه چپ زمین بوده ولی اثرگذاری او بسیار بیشتر شده است.
در نمودار زیر، لمس توپ پوگبا را در دو مسابقه مشاهده می کنیم: تصویر سمت چپ مربوط به بازی با ساوتهمپتون در ابتدای دسامبر است، زمانی که مورینیو در یونایتد حضور داشت. در این تصویر می بینیم که پوگبا در نیمه راست زمین هم دیده می شود. تصویر سمت راست، مربوط به لمس توپ او در زمین بازی در دیدار با چلسی در 18 فوریه است، مسابقه ای که او لمس توپ کمتری داشت ولی یک گل و یک پاس گل به نام خود ثبت کرد.
به طور کل در دوران سولسشائر، پل پوگبا لمس توپ کمتری در زمین بازی دارد ولی به طور میانگین، شوت های بیشتری زده، موقعیت های بیشتری خلق کرده، تکل های بیشتری زده و بیشتر هم بازی حریف را قطع کرده است. حالا او در ۱۲ مسابقه تحت نظر مربی نروژی، روی ۱۵ گل اثرگذار بوده است ۹ گل و ۶ پاس گل. در این فصل در زمان مورینیو در ۲۰ مسابقه، آمار او فقط ۵ گل و ۴ پاس گل بود.
در جدول زیر می بینید که در تمامی موارد (به جز لمس توپ) آمار پوگبا به نسبت دوران مورینیو، بهبود یافته است. و بیشترین پیشرفت در زمینه تعداد شوت دیده می شود که منجر به ثبت گل های بیشتری به نام پوگبا شده است.
اما پیشرفت شخصی تنها جنبه پیشرفت منچستریونایتد در زمان سولسشائر نبوده است. یونایتد با بهبود در خط میانی و ثبات در کمربند میانی، هم در دفاع و هم در حمله پیشرفت قابل ملاحظه ای یافته است. در زمان مورینیو یونایتد به طور متوسط در هر بازی در این فصل 1.5 گل زده بود و حالا این رقم به 2.31 گل در هر بازی ارتقا یافته است. آمار گل های خورده نیز از 1.46 به کمتر از 1 رسیده و اکنون 0.69 به ازای هر بازی است.
در شرایطی که مورینیو مدام از نخریدن مدافع میانی انتقاد می کرد و معتقد بود تیمش به دلیل فقدان در این بخش، دچار ضعف است ولی اوله گونار با بهره گیری از مهره های کنونی و عدم تغییر خاص در بخش دفاعی، و آوردن ثبات و استحکام به بخش میانی توانسته اوضاع را کاملاً برگرداند.
ماتیچ که بازیکن محبوب مورینیو بود و توسط این مربی هم به یونایتد منتقل شد، اکنون به مراتب عملکرد بهتری به نسبت قبل دارد. در جدول زیر می بینید که عملکرد ماتیچ در تکل، قطع ارتباط بازی حریف بهتر شده است و تنها در مورد خطا آمار او تنزل داشته است هر چند که آمار خطا هم می تواند خود به شکل دیگری تفسیر شود چرا که بسیاری از خطاهای ماتیچ در میانه زمین، تاکتیکی هستند و برای جلوگیری از ضدحمله یا طرح ریزی حمله حریف صورت می گیرند.
بازیکن دیگر، اندر هررا است. هافبکی که خیلی از اوقات این فصل در زمان مورینیو، باید برای حضور در ترکیب با فلینی می جنگید و جایگاه ثابتی نداشت. حالا بدل به بازیکنی کلیدی در تیم سولسشائر شده است. او دوشنبه شب گل اول یونایتد را وارد دروازه چلسی کرد. علاوه بر این هافبک باکس تو باکس یونایتد، شش تکل موفق، پنج قطع ارتباط بازی حریف و سه دفع توپ را به نام خود ثبت کرد. هر سه آمار، بهتر از هر بازیکن دیگری در زمین بود.
باورش سخت است که هررا 29 ساله حالا بعد از بیش از 5 سال، توانسته خود واقعی و پتانسیل کاملش را در یونایتد بروز دهد. او اکنون بدل به رهبری در خط میانی یونایتد شده و می تواند گزینه کاپیتانی تیم در سال های پیش رو باشد. هررا عنصری کلیدی در انتقال توپ از عقب به جلوی زمین و گذار از فاز دفاعی به هجومی است. فرآیندی که تحت نظر مربی جدید خیلی سریعتر در یونایتد رقم می خورد و این به مدد تلاش و دوندگی های فراوان هررا بین دو محوطه است.
بعد از چندین سال یونایتد دوران هیجان انگیزی را تجربه می کند، نه فقط به این خاطر که نتایج بهبود یافته اند و تیم دورهای طلایی را پشت سر می گذارد بلکه بازیکنان بهترین و بیشترین پتانسیل خود را بروز داده و در خدمت تیم عمل میکنند.
تبلیغات متنی
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
فشار برای برکناری پیمان جبلی بالا گرفت
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
حضور مجدد الناز ملک در جشنواره پس از حواشی روز گذشته!
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
محسن یگانه علیه صداوسیما به سیم آخر زد
-
بازیگر پایتخت از حضور این خانم در جشنواره فجر شاکی شد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
درسته که مربی باید دانش بالایی داشته باشه ولی ایجاد جو دوستانه و روحیه دادن به بازیکنان باعث میشه که بازیکنان با پتانسیل زیادی در زمین ظاهر بشن