۸۹۵۶۱۲
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

نظرسنجی رسانه بلژیکی درباره فروش کاوه رضایی

یک رسانه بلژیکی به دنبال خط خوردن نام کاوه رضایی از فهرست کلوب بروژ برای بازی لیگ قهرمانان اروپا نظرسنجی درباره آینده این مهاجم ایرانی برگزار کرد.

خبرگزاری تسنیم: کلوب بروژ برای بازی برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا بدون کاوه رضایی راهی اوکراین شد تا رو در روی تیم دینامو کیف قرار بگیرد.

در این میان سایت فوتبال نیوز بلژیک نظرسنجی با طرح این پرسش که «آیا موافق فروش کاوه رضایی توسط باشگاه کلوب بروژ هستید» برگزار کرد. بر اساس نتیجه به دست آمده ۹۰ درصد کاربران موافق فروش کاوه رضایی بودند و ۱۰ درصد باقی‌مانده نیز مخالفت خود را با این اقدام اعلام کردند.

نظرسنجی رسانه بلژیکی درباره فروش کاوه رضایی

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج