۹۵۱۱۴۵
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

نه؛ این کاپیتان بیشتر می‌ارزد!

باشگاه اسپورتینگ برای بند فسخ قرارداد برونو خواهان ۶۰ میلیون یورو شده است.

خبرورزشی: باشگاه اسپورتینگ‌لیسبون راحت با منچستری‌ها کنار نمی‌آید و قصد ندارد برای فروش برونو فرناندس از موضع خودش کوتاه بیاید.

سایت «گل» در این باره نوشت، حتی سیلاس سرمربی پورتو هم درباره انتقال کاپیتان ۲۵ ساله تیمش صحبت کرده و گفته ارزش او از چیزی که در رسانه‌ها گفته می‌شود، بیشتر است.

پیشنهاد باشگاه منچستریونایتد ۵۰ میلیون یورو است و باشگاه اسپورتینگ طبق بند فسخ قرارداد برونو خواهان ۶۰ میلیون یورو شده است. چندی پیش قرارداد فرناندس تا سال ۲۰۲۳ تمدید شد و این بند فسخ قرارداد را در آن گنجاندند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج