فرهاد مجیدی - استقلال؛ این ترکیب برنده است!
هواداران استقلال امیدوار به تکرار روزهای درخشان فرهاد مجیدی، این بار در عرصه مربیگری هستند.
ورزش سه: هواداران استقلال امیدوار به تکرار روزهای درخشان فرهاد مجیدی، این بار در عرصه مربیگری هستند. فرهاد الفبای فوتبال را در منطقه نظامی پارچین واقع در شرق تهران آموخت و در سال ۱۳۷۴ و در بهمن پرستاره آن روزها، در بین بازیکنان نامدار این تیم در خط میانی از جمله سید مهدی ابطحی، حمید استیلی و مهدی تارتار برای خود نامی دست و پا کرد. یک سال بعد فرهاد مجیدی دیگر تبدیل به ستاره ای خوش آتیه و مشهور در سطح اول فوتبال ایران شده و در خرداد ۱۳۷۶، چشمان تیزبین محمد مایلی کهن را به خود جلب کرده و در اولین بازی ملی برابر قرقیزستان به میدان رفت.
جالب اینجاست اگرچه فرهاد مجیدی به دلایل مختلف و متفاوت کارنامه چندان درخشانی در عرصه ملی ندارد، اما او در اولین بازی و ثانیه های نخست ورود به میدان یکی از 10 گل دوران ملی خود را به ثمر رساند.
چند هفته بعد انتقال قرضی فرهاد مجیدی به استقلال نهایی شد و این ستاره جوان در اولین دیدار و در روز خداحافظی فرشاد پیوس، مقابل پرسپولیس به میدان رفت. در روزی که یحیی گل محمدی، سرمربی فعلی پرسپولیس در آن سوی میدان در خط دفاعی رقیب گمارده شده بود، نمایش فرهاد در اولین دربی چنگی به دل نزد و شکست 0-3 و یک اخطار به دلیل هند در دقایق ابتدایی، سهم او شد.
علیرغم نمایشی درخشان در سال 1376، کادر فنی بعدی تیم ملی اعتقاد چندانی به فرهاد مجیدی نداشت و او در فاصله کوتاه مانده به جام جهانی 1998 از اردوی تیم خط خورد. دو ماه بعد، ستاره محبوب آبی پوشان زیر نظر مرحوم حجازی اولین قهرمانی در لیگ را با لباس استقلال تجربه کرده و نقش مهمی در این مسیر ایفا کرد.
در اواخر سال 1377، فرهاد مجیدی یکی از بهترین نمایش های خود در لباس سفید استقلال را با یک گل تماشایی مقابل الهلال ارائه داد و درخشش او در آن فصل یکی از دلایل مهم راهیابی استقلال به فینال جام باشگاه های آسیا لقب گرفت. اما فرهاد و استقلال در فینال از پس جوبیلو ایواتا برنیامدند تا اشک های این ستاره خوش تیپ، یکی از سکانس هاس تلخ خاطره آن روز آزادی مملو از تماشاگر باشد.
با ورود سکوموروخوف به رختکن استقلال، فرهاد مجیدی با شماره ۱۰ تبدیل به مهاجم نوک شد و از خط میانی به خط حمله انتقال پیدا کرد. اما جنجال عجیب حافظیه، کوبیدن زیر توپ و حواشی دیگر، حکم محرومیتی ده جلسه ای را برای فرهاد در آذر ۷۸ صادر کرد.
یک ماه بعد، فرهاد مجیدی که از حضور با لباس استقلال محروم شده بود، برای اولین بار لژیونر شدن را تجربه کرده و راهی راپیدوین اتریش شد و در مرداد ۷۹ دوباره و این بار با شماره ۱۱، لباس استقلال را بر تن کرد.
فرهاد مجیدی این بار نیز علیرغم گلزنی در جریان شکست ۱-۵ مقابل اتریش با لباس تیم ملی، جام ملت های آسیا ۲۰۰۰ را از دست داده و این بار برای مدتی طولانی تر و در آبان ۷۹ راهی الوصل امارات شد تا بهترین روزهای دوران ورزشی اش را در حوزه خلیج فارس سپری کند.
فرهاد مجیدی طی این سالها دوران درخشانی را در امارات سپری کرده و با انتقال قرضی به العین، اولین و تنها ایرانی فاتح لیگ قهرمانان لقب گرفت؛ بعد از هفت سال درخشش در امارات، با بازگشت ناصر حجازی دوباره هوای لباس آبی به سر فرهاد زد و در تابستان ۸۶، این بار او با لباس شماره ۲۷ راهی استقلال شد.
فصلی که با ناصر حجازی آغاز شد، با فیروز کریمی ادامه یافت و با امیر قلعه نویی به پایان رسید، برای فرهاد مجیدی چندان خوش یمن نبود و حتی سال بعد نیز که استقلال تحت هدایت ژنرال فاتح لیگ برتر شد، فرهاد بیشتر روی نیمکت بود و حتی کتاب هم می خواند.
اما از سال ۸۸ و با ورود صمد مرفاوی به رختکن استقلال، دوران اوج فرهاد با شماره ۷ آغاز شد. ستاره محبوب سکوهای آزادی طی دو سال چهار بار در دربی موفق به گلزنی شد و کاپیتان و همه کاره تیم مرفاوی و در ادامه پرویز مظلومی لقب گرفت. خاطره انگیزترین صحنه؟ بی شک گل دقیقه ۹۱ در دربی ۸۹.
طی آن دو فصل اگرچه استقلال موفق به فتح لیگ برتر نشد، اما فرهاد مجیدی گل های فوق العاده از جمله گل سولو برابر سپاهان در تهران و گل ثانیه های آخری مقابل فجر را به تاریخ باشگاه استقلال الصاق کرد.
اما یک جدایی عجیب در دی ماه 1390 و انتقال به الغرافه، یک فصل دیگر از دوران حضور فرهاد مجیدی در استقلال را نیز به پایان رساند. فرهاد در فرودین 91 اگرچه با نشان دادن نماد "چهار" و بوسیدن لباس آبی مقابل هواداران پرسپولیس برای آبی ها دلبری کرد، اما جدایی او یکی از دلایل مهم ناکامی آن استقلال پرستاره در فتح لیگ برتر قلمداد شد.
فرهاد مجیدی در مهر ماه 91 از فوتبال خداحافظی کرده و در بهمن ماه دوباره قبای آبی بر تن کرد تا یک جام دیگر، این بار با لباس شماره 7 و بازوبند کاپیتانی در اردیبهشت 92، سکانس شیرین و پایانی حضور او در تیم محبوبش باشد.
فرهاد مجیدی در نهایت در 7 آبان 92 و در تصمیمی عجیب در مقابل سکوهای خالی استادیوم آزادی و در دیدار مقابل مس کرمان، این بار برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد که این اپیزود از حضور او در استقلال در چنین شرایطی به پایان برسد.
بر خلاف درخشش در عرصه باشگاهی، لباس سفید تیم ملی هیچگاه روی خوشی به فرهاد نشان داد و علیرغم دعوت شدن در دوران حضور سرمربی های مختلف، حضور ستاره های نامدار در خط حمله تیم ملی و البته دلایل دیگر، باعث رقم خوردن تنها 45 بازی ملی و ده گل شد.
طی این سالها و با انتشار تصاویر مختلف از حضور در کلاس های مربیگری در سراسر دنیا، هواداران استقلال امیدوار به ظهور یک سرمربی فنی و محبوب روی نیکت تیم محبوب شان شده اند. اگرچه فرهاد مجیدی مقطع کوتاهی در فصل قبل و در شرایطی عجیب هدایت استقلال را بعد از وینفرد شفر بر عهده گرفت، اما حالا نیمکت استقلال حداقل تا پایان فصل به طور دائمی تقدیم او شده است.
نکته امیدوارکننده برای فرهاد مجیدی این است که استقلال در چهار دهه اخیر معمولا با ستاره های محبوبش روی نیمکت مربیگری به موفقیت دست یافته و بعد از منصور پورحیدری، ناصر حجازی و امیر قلعه نویی، حالا شاید نوبت درو کردن جام با یک استقلالی دیگر فرا رسیده باشد.
علیرغم رفت و برگشت هایی سوال برانگیز، فرهاد مجیدی یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ استقلال به شمار می آید و بعد از جدایی تلخ آندره آ استراماچونی، سکوهای آبی پوش امیدوار به تکرار فریادهای هیجان انگیز، مشت های گره کرده و شادی های بی حد و حصر او در روزهای حضور در مستطیل سبز، این بار روی نیمکت استقلال هستند.
تبلیغات متنی
-
نطق تازه ترکیه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران
-
عکس توجهبرانگیز از منوچهر هادی در جشنواره فجر
-
قطع همکاری محترمانه پرسپولیس با یک عضو مشکوک
-
تماس ناگهانی فرانسه با قطر درباره ایران
-
طرز تهیه ترشی به با طعم عالی و خوشمزه
-
حامد لک کلیت صداوسیما را زیر سوال برد
-
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
طرح جالب یک روزنامه برای جانباختگان حوادث دیماه
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
حضور بازیگر زن زخمکاری در جشنواره فجر جلبتوجه کرد
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
مهناز افشارِ ۲۵ ساله در کنار محمدرضا گلزار
-
ماچادو: رئیسجمهور ونزوئلا خواهم شد
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه
-
شجاع خلیلزاده امشب دوباره به صدر اخبار رفت
-
آرایش نظامی پایگاههای آمریکا در منطقه تغییر کرد!
-
شروط عراقچی برای توافق با آمریکا اعلام شد
-
اقدام معنادار زننده سوپرگل این هفته لیگ برتر
-
راهکار خبرساز پاریس برای جلوگیری از جنگ در ایران
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رسانه قالیباف خواستار اخراج بازیکن استقلال شد
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
به امید پیروزی در قامت سرمربی تیم استقلال عزیز ودر تمام مراحل زندگی پسر باغیرت آبی دل
پاسخ ها
فرناز جون دوستت داریم
فرهاد جان یدونه ای
پاسخ ها
فرناز جون دردونه ای
باد معده فرهاد برابره با کل لنگیا