۹۵۵۰۹۷
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

بازیکنان پرسپولیس با اسپانسر همکاری نکردند

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به خاطر پرداخت نشدن مطالباتشان حاضر به همکاری با کارگزار رسمی باشگاه نشدند.

خبرورزشی: بازیکنان پرسپولیس به خاطر پرداخت نشدن مطالباتشان چند روز است که ناراحتی خود را از طریق مصاحبه با رسانه‌ها ابراز می‌کنند. در این میان حتی یحیی گل‌محمدی در یک نشست خبری رسما اعلام کرد که بازیکنان تیمش از این که مطالباتشان پرداخت نشده ناراحت هستند و این موضوع به تیم لطمه می‌زند.

با این وجود چند روز پیش عوامل اجرایی اسپانسر باشگاه در محل تمرین پرسپولیس حاضر شدند تا ویدیویی تبلیغاتی با شرکت برخی از بازیکنان از جمله سید جلال حسینی، کمال کامیابی‌نیا، و شجاع خلیل‌زاه بسازند اما این بازیکنان و البته سایر نفرات حاضر به همکاری با عوامل اسپانسر و باشگاه نشدند. بازیکنان به آنها اعلام کردند تا زمانی که مطالباتشان پرداخت نشود حاضر به همکاری با اسپانسر برای انجام کارهای تبلیغاتی نیستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج