بازگشت «تونی بلر» به دنیای سیاست؟!
تونی بلر، نخست وزیر سابق بریتانیا قصد دارد دوباره وارد دنیای سیاست شود. او گفته است که حتی اگر احزاب او را دور انداخته باشند، اصرار دارد که عدم توقف روند برگزیت به معنای مقابله با خواست مردم است.
روزنامه تماشاگران امروز - علی مسعودی نیا: تونی بلر، نخست وزیر سابق بریتانیا قصد دارد دوباره وارد دنیای سیاست شود. او گفته است که حتی اگر احزاب او را دور انداخته باشند، اصرار دارد که عدم توقف روند برگزیت به معنای مقابله با خواست مردم است.
تونی بلر گفته بود که دیگر به پارلمان بازنخواهدگشت اما برگزیت باعث شد او دوباره وارد صحنه سیاست شود. او گفته که به دشواری کارش واقف است، چون افراد زیادی از او نفرت دارند. او رای دهندگان حزب کارگر را به توجه به سیاست های موذیانه اتحادیه اروپا و لیبرال دموکرات ها جلب و تاکید کرده که برگزیت مهم تر از غرض های حزبی است. شب یکشنبه او در گفت و گو با روزنامه دیلی میرر عنوان کرد: «گاهی نیاز است که دست هایتان را آلوده کنید و من می خواهم همین کار را بکنم. مسئله این نیست که در مقابل خواسته مردم بایستیم. باید خواسته مردم منجر به تحولی شود و آنها نتایج این تحول را شاهد باشند.»
او افزوده است: «پیش بینی من این است که نسل دیگری را به کار گیرم و در وهله اول بریتانیا را به اتحادیه اروپا بازگردانم.» تونی بلر در ماه می 1997 بر اریکه قدرت نشست و وارد خانه ده داون استریت شد. اکنون او می گوید که حزب کارگر، از زمان کناره گیری وی از قدرت، بخش عظیمی از وقتش را صرف مزخرفات کرده است.
او طی گفت و گوی خود با دیلی میرر که به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی اش در انتخابات انجام شده اظهار کرده است: «برگزیت به من انگیزه بخشید تا دوباره بیش از پیش درگیر سیاست شوم. ما هنوز نمی دانیم نتیجه نهایی برگزیت چه خواهدبود. ما تنها حرف اذهان عمومی و ساده انگار بریتانیا را پذیرفته ایم که می گویند بگذارید ببینیم محافظه کاران در قدرت چه خواهندکرد. دلیلش این است که حزب محافظه کار طوری وانمود کرده که برگزیت هیچ هزینه ای برای ما در پی نخواهدداشت.»
تونی بلر همچنین در این مصاحبه تاکید کرده که بحث تخمین دارایی های او و اینکه گفته می شود ۳۰ تا ۵۰ میلیون پوند در حسابش هست، تنها یک انگ است. او گفته که میزان دارایی هایش بسیار کمتر از این مبالغ است و در عین حال ۱۰ میلیون پوند از دارایی خود را نیز صرف امور خیریه کرده است.
آقای بلر گفته است که شهرتش به تمول به خاطر خانه های زیبایی است که در لندن و حومه آن دارد اما تمام این خانه ها رهنی هستند و تحت تملک او قرار ندارند. او افزوده است: «اینها تنها ظاهر امر است و نشان می دهد من خیلی پول دارم اما حقیقتش این است که من بیش از آنچه که دارم، خرج می کنم. بازار تک قطبی ما را به توافق هایی مشابه توافق های تجاری لیگ برتر می رساند اما بازار آزاد راه و رسمی مثل لیگ یک دارد.
همه چیزی قسطی و موکول شده به آینده است. من می خواهم نقش فعالی در کوشش برای شکل دادن به مقررات و قوانین کشورم داشته باشم. می دانم که در حال حاضر لای منگنه هستم و سیاسیون مرا طرد می کنند اما واقعا حس خوبی نسبت به این وضعیت دارم. نمی خواهم در چنین برهه حساسی از تاریخ بی تفاوت باشم و هرچه که می گویم به این خاطر است که دلم برای کشورم می سوزد. من به بریتانیا اهمیت می دهم. من در خط مقدم سیاست حضور ندارم و در پارلمان هم نیستم. مطمئن نیستم که بتوانم چیزی را به جنبش سیاسی بیفزایم اما فکر می کنم مجموعه ای از ایده ها در سرم هست که مردم از آنها حمایت خواهندکرد.»
مداخلات و اظهارنظرهای سیاسی تونی بلر طی هفته های اخیر از سوی هواداران جرمی کوربن مورد انتقاد قرار گرفته است. او با بیان اینکه از شیوه آقای کوربن و حامیانش در بدنام سازی حزب کارگر و عملکردشان در دولت ناامید شده است افزود: «مباحثه همیشه بهتر از این است که از تاریخ و پیشینه خود دفاع کنیم. حزب کارگر بخش عمده ای از وقتش را هدر داده است.»
او البته پذیرفته است که هنوز مورد نفرت مردم است و این، کارش را دشوار می کند. نخست وزیر اسبق بریتانیا که ۲۰ سال پیش با حمایت بالای مردم به قدرت رسید، در عین حال تاکید می کند که تصویری که از او در ذهن مردم ساخته اند مبنی بر اینکه از وقتی در سال ۲۰۰۷ دفترش را کر کرده، فقط در حال مال اندوزی است، تصویر نادرستی است.
او می گوید: «بله، کار من دشوار است. شما وقتی که در قدرت هستی همه چیز را از چشم شما می بینند اما وقتی قدرتت را برای تصمیم گیری به کار می گیری کارکرد دولت بدل به شیوه زندگی شما هم می شود و از محبوبیت شما می کاهد.»
تونی بلر می گوید که حزب کارگر نیازمند مدرن شدن است و باید اصول آن را از اساس متحول ساخت. به نظر او روند فعلی این حزب پاسخگوی تحولات جامعه و چالش های دنیای جدید نیست.
او می گوید: «ما در ابتدا حرکت را بسیار آهسته آغاز کردیم و بعد به گام های بزرگ تری رسیدیم.» بلر معتقد است نخستین گام بریتانیا باید این باشد که در یک همه پرسی دیگر از ادامه روند برگزیت جلوگیری کند. رهبر سابق حزب کارگر همچنین در مصاحبه دیگری با نشریه آبزرور مدعی شده است: «من آگاهم که مردم می خواهند قوانین جدیدی در مورد پذیرش مهاجران وضع شود. من تمام دغدغه های مردم درباره این مسئله را می دانم.» او همچنین به شدت به سیاست های حزب محافظه کار تاخته و تلویحا آنان را راحت طلب خوانده است.
روزنامه دیلی میل هفته گذشته فاش ساخته بود که شواهدی مبنی بر بازگشت تونی بلر به دنیای سیاست وجود دارد اما در آن زمان آقای بلر این خبرها را تایید نکرده بود. این درحالی است که طی هفته های اخیر، چند تن از کارشناسان و روزنامه نگاران سیاسی طی مقالاتی به دفاع از برخی سیاست های اقتصادی تونی بلر در زمان تصدی نخست وزیری بریتانیا پرداخته بودند.
تبلیغات متنی
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
فشار برای برکناری پیمان جبلی بالا گرفت
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
حضور مجدد الناز ملک در جشنواره پس از حواشی روز گذشته!
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
محسن یگانه علیه صداوسیما به سیم آخر زد
-
بازیگر پایتخت از حضور این خانم در جشنواره فجر شاکی شد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر