طرز تهیه انواع سس (3)
۱۳۵۶۳۱
۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۰
۹۳۲۸۹ 
در بیشتر دستورهای غذایی نام سس های مختلفی را می شنویم که شاید برایمان آشنا نباشند. برای اینکه بتوانید مواد اصلی تشکیل دهنده سس ها را بدانید و آنها در خانه درست کنید، با ما همراه باشید.
 
 
 

برترین ها: در بیشتر دستورهای غذایی نام سس های مختلفی را می شنویم که شاید برایمان آشنا نباشند. یا با روش تهیه آنها آشنا نباشیم. برای اینکه بتوانید مواد اصلی تشکیل دهنده سس ها را بدانید و آنها  در خانه درست کنید، در این مطلب چندین قسمتی با ما همراه باشید.

سس زغال اخته

•    زمان تهیه: 12 دقیقه

مواد لازم

•    500 گرم زغال اخته بدون هسته

•    1 پیمانه شکر سفید

•    1 پیمانه آب پرتقال

طرز تهیه انواع سس (3)

طرز تهیه

1.    برای تهیه سس زغال اخته، ابتدا یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید.

2.    شکر را در آب پرتقال بریزید و خوب هم بزنید تا حل شود و سپس آن را در تابه بریزید.

3.    زغال اخته هسته گرفته را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت دهید؛ تا زمانی که زغال اخته شروع به تیره شدن کند(حدود 10 دقیقه).

4.    سپس سس زغال اخته را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بریزید و در یخچال قرار دهید تا هر زمان که نیاز بود از آن استفاده کنید.


سس قارچ و خامه با موسیر

•    زمان تهیه: 25 دقیقه

مواد لازم

•    200  گرم قارچ حلقه یا خرد شده

•    2 قاشق غذاخوری آب

•    1/3 پيمانه خامه

•    2 قاشق چایخوری آرد

•    2 قاشق غذاخوری پنیر پيتزاي رنده شده

•    نصف پيمانه موسیر خرد شده

•    نصف قاشق چایخوری نمک

•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه انواع سس (3)

طرز تهیه

1.    برای تهیه سس قارچ و خامه با موسیر، ابتدا قارچ را در يك تابه روي حرارت متوسط قراردهيد و کمی آب اضافه كنيد تا بپزد.

2.    گاهي آن را هم بزنید تا زمانی که آب تبخیر شود (حدود 5 دقیقه).

3.    در یک کاسه، خامه و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنيد و به قارچ اضافه كنيد.

4.    پنیر، موسیر، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط قارچ اضافه کنید، حدود 7 دقیقه هم بزنيد تا سس غلیظ شود.


سس سالسا

•    زمان تهیه: 10 دقیقه

مواد لازم

•    2 عدد فلفل قرمز تند

•    500 گرم گوجه فرنگی

•    1 عدد پیاز سفید

•    1 قاشق چایخوری سیر خرد شده

•    نصف قاشق چایخوری زیره سبز

•    ¼ قاشق چایخوری پونه خشک  

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    2 عدد متوسط فلفل دلمه اي

طرز تهیه انواع سس (3)

طرز تهیه

1.    برای تهیه سس سالسا، ابتدا دانه هاي فلفل دلمه اي را خارج نموده، آن ها را خوب ريز كنيد.

2.    فلفل قرمز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زیره، پونه کوهی و نمک را در یک مخلوط کن، خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

3.    فلفل دلمه ای را نيز اضافه کنید و به مدت 5 دقيقه خوب هم بزنيد.

4.    سس سالسا را در يخچال قرار دهید و هر زمان كه نياز بود از آن استفاده كنيد.


سس گواکامول

•    زمان تهیه: 10 دقیقه

مواد لازم

•    3 عدد آوکادو پوست کنده و خردشده

•    1عدد ليمو ترش آب گرفته شده

•    1 قاشق چایخوری نمک

•    نصف پیمانه پیاز متوسط خرد شده

•    3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

•    2 عدد گوجه فرنگی درشت خرد شده

•    1 قاشق چایخوری سیر خرد شده

•    1 عدد فلفل قرمز تند

طرز تهیه انواع سس (3)

 طرز تهیه

1.    برای تهیه سس گواكامول، ابتدا در یک کاسه متوسط، آوکادو، آب ليمو و نمک را مخلوط كنيد.

2.    در یک کاسه دیگر، پیاز، گشنیز، گوجه فرنگی و سیر را مخلوط و فلفل را اضافه كنيد.

3.    اين دو مخلوط را در ظرفي با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنيد.

4.    به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهيد تا عطر و طعم خوبي پيدا كند.


سس باربیکیو ۱

•    زمان تهیه: 6 دقیقه

مواد لازم

•    2 پیمانه کچاپ یا سس گوجه فرنگی

•    2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

•    1 قاشق غذاخوری سس سویا

•    نصف قاشق چایخوری سس چیلی تند

•    1 عدد لیموی آب گرفته

•    1 عدد پیاز کوچک ریز شده

•    نصف قاشق چایخوری پودر سیر

•    نمک و فلفل

طرز تهیه انواع سس (3)

 طرز تهیه

1.    برای تهیه سس باربیکیو 1، ابتدا در یک کاسه کوچک، کچاپ یا سس گوجه فرنگی، شکر، سس سویا، سس تند و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.

2.    پیاز ریز شده، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3.    گوشت را در سس باربیکیو بخوابانید ولی در حدود 5 دقیقه قبل از کباب کردن، گوشت را از سس بیرون آورید.


سس باربیکیو

•    زمان تهیه: 20 دقیقه

مواد لازم

•    3 قاشق غذاخوری شکر

•    نصف پیمانه آب

•    ¼ پیمانه سرکه

•    نصف پيمانه کچاب یا سس گوجه فرنگی

•    یک قاشق چایخوری پودر چیلی

•    1 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه انواع سس (3)

طرز تهیه

1.    برای تهیه سس باربیکیو، آب، شکر، کچاب، سرکه، نمک و پودر چیلی را در یک کاسه بزرگ بریزید.

2.    مواد سس باربیکیو را با هم خوب مخلوط کنید و در پخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.


سس قارچ

•    زمان تهیه: 35 دقیقه

مواد لازم

•    100 گرم قارچ خرد شده

•    نصف قاشق چایخوری نمک

•    فلفل

•    2 قاشق غذاخوری کره

•    2 قاشق غذاخوری آرد

•    1 پیمانه شیر پرچرب یا خامه

•    1 قاشق غذاخوری سرکه سیب

طرز تهیه انواع سس (3)

طرز تهیه

1.    برای تهیه سس قارچ، ابتدا قارچ ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره آب شود.

2.    آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و هنگامي كه قارچ ها طلايي شدند، مخلوط را در حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی به محتوای قابلمه اضافه کنید.

3.    به مدت 10 دقیقه سس قارچ را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:02 - 1393/06/24
سلام
مطالب مربوط به تهیه انواع سس خیلی عالی هستن،متشکرم
Iran, Islamic Republic of
00:26 - 1394/08/03
ببخشيد اين سس ها براى چه غذايي استفاده ميشود
نام:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج