۲۶۱۶۷۷
۱ نظر
۵۰۲۱
۱ نظر
۵۰۲۱
پ

نوعی چیزکیک به نام «کیک پسته‌ ای»

کیک پسته یخچالی یک کیک مقوی است که علاوه بر پسته مغزهای دیگری از قبیل انواع بادام هم دارد. تفاوت این نوع کیک با چیز کیک در این است که در این کیک از پنیر استفاده نشده است.

مجله آشپزی مثبت - مریم کریمی: کیک پسته یخچالی یک کیک مقوی است که علاوه بر پسته مغزهای دیگری از قبیل انواع بادام هم دارد. تفاوت این نوع کیک با چیز کیک در این است که در این کیک از پنیر استفاده نشده است.

نوعی چیزکیک به نام «کیک پسته‌ ای»

مواد لازم برای لایه زیری

  • ۳ /۲ پیمانه باد ام
  • ۳ /۱ پیمانه پسته
  • ۲ ق س نارگیل خرد شد ه
  • ۳ /۱ پیمانه کشمش

مواد لازم برای رویی

  • 2 /1 پیمانه آب
  • 1 پیمانه باد ام‌هند ی
  • 2 /1 پیمانه پسته
  • 3 /1 پیمانه عسل
  • 1 ق چ وانیل
  • 2 /1 پیمانه کره آب شد ه
  • 2 /1 پیمانه شکلات آب شد ه
  • مقد اری پسته برای تزیین

طرز تهیه:

۱. برای تهیه لایه زیری، همه مواد را داخل ظرف غذا ساز بریزید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و مواد حالت خمیری شکل شوند. خمیر را داخل قالب کمربندی که داخل آن کاغذ روغنی انداخته‌اید، بریزید و آن را داخل قالب پهن کنید. قالب را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

۲. برای تهیه لایه رویی، همه مواد را داخل ظرف غذا ساز بریزید و صبر کنید تا مواد با هم مخلوط شده و مایه یکدستی حاصل شود. مایه را داخل قالب روی لایه پایینی بریزید و قالب را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا خودش را بگیرند.

۳. بعدازآنکه کیک سفت شد، آن را از با شکلات آب شده و مقداری پسته تزیین کنید. کیک را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود، سپس آن را سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      پنیرش،کو؟!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج