۶۳۵۰۲۰
۲ نظر
۵۰۳۰
۲ نظر
۵۰۳۰
پ

سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.

برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

مواد لازم:

  • ۱۵۰ گرم بادمجان
  • ۱۲۵ گرم فلفل دلمه‌ای سبز
  • ۱۲۵ گرم فلفل دلمه‌ای قرمز
  • ۱۵۰ گرم پیاز
  • ۱۵۰ گرم کدوی سبز
  • ۵۰ گرم جعفری تازه
  • ۵۰ گرم سیر
  • ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
  • ۱۰ گرم پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲۵ میلی لیتر آبلیمو
  • ۵۰ گرم کاهو
  • ۲۵ میلی لیتر
  • ۲۵ میلی لیتر شربت انار
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار
طرز تهیه:

فلفل دلمه ای، بادمجان، پیاز و کدو سبز را ورقه ورقه کنید.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

برگ‌های جعفری را خرد کرده و برای تزئین سالاد کنار بگذارید.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار
سیر‌ها پوست بگیرید و کاملا خرد کنید.

سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

برای آماده کردن مخلوط سالاد، روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیر خرد شده و پودر فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

پیاز، بامجان، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را با هم ترکیب کنید. مخلوط روغن را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا زمانی که همه مواد کاملا ترکیب شوند.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

یک ماهیتابه چدنی برداشته و پیاز و کدو سبز را درون آن بریزید تا دو طرفش کباب شود.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

درمورد بادمجان و فلفل دلمه ای‌ها هم همین کار را تکرار کنید و آن‌ها را در کاسه سالاد بریزید.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

کاهو‌ها را در یک بشقاب خرد کنید و سبزیجات گریل شده را روی آن‌ها بریزید.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

در انتها شربت انار را هم روی سالاد ریخته و میل کنید.

سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار
مواد لازم برای تهیه شربت انار:

  • ۴ پیمانه آب انار
  • ۲ و نیم پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه همه مواد را روی حرارت متوسط ترکیب کنید. کاملا هم بزنید تا شکر حل شود.
اجازه دهید روی حرارت متوسط به بالا ۲۰ - ۲۵ دقیقه بماند تا زمانی که قوام شربت را به دست آورد.
از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود. می‌توانید این شربت را تا دو هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سارینا هدایتی

      سلاد جالب و به نظر من خشمزه است

    • بدون نام

      ترظ تهیه ی یک سالاد خوشمزه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج