۶۶۶۴۷۱
۲ نظر
۵۱۲۱
۲ نظر
۵۱۲۱
پ

طرز تهیه بابا غنوج

بابا غنوج یا بابا گانوش که به متبل هم معروف هستش یکی از پیش غذاهای معروف در خاورمیانه است که مواد اصلی تشکیل دهنده اش بادمجون کبابی و ارده هستش از اونجایی که بادمجون کبابی واقعا لذیذه و ما ایرانی ها هم زیاد ازش استفاده میکنیم و باب طبعمونه این پیش غذا میتونه با سلیقمون جور باشه …

وب سایت دونفره: بابا غنوج یا بابا گانوش که به متبل هم معروف هستش یکی از پیش غذاهای معروف در خاورمیانه است که مواد اصلی تشکیل دهتده اش بادمجون کبابی و ارده هستش از اونجایی که بادمجون کبابی واقعا لذیذه و ما ایرانی ها هم زیاد ازش استفاده میکنیم و باب طبعمونه این پیش غذا میتونه با سلیقمون جور باشه … در این مطلب طرز تهیه این پیش غذا خوشمزه و مفید رو براتون میذارم تا در صورتی که دوست داشتین درستش کنین.

مواد لازم :

  • ۳ عدد بادمجان کبابی
  • ۱ الی ۲ حبه سیر
  • ۱ الی ۲ عدد لیموترش
  • ۱ قاشق غذاخوری ارده بدون شکر
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ مشت جعفری تازه
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه بابا غنوج
مراحل تهیه:

  1. ابتدا بادمجون ها رو کبابی میکنیم. برای کباب کردن بادمجون ها میتونیم از منقل، گاز یا فر استفاده کنیم. البته در صورتی که از گاز یا منقل استفاده کنیم عطر بادمجون ها خیلی بهتر میشه و کاملا دودی و خوش عطر میشن.
  2. در همه این روش ها ابتدا سطح بادمجون هارو با چنگال چند تا سوراخ میکنیم برای کباب کردن رو منقل یا گاز بادمجون هارو باپوست روی حرارت میذاریم و چند وقت یه بار زیررو میکنیم تا همه طرفش کبابی و دودی بشه و کاملا بپزه و (بهتره برای روی گاز از شعله پخش کن استفاده کنیم).
  3. وقتی بادمجون ها کبابی شدن میذاریم تا سرد بشن و بعد به راحتی میتونیم با کمک دستمون پوستشون رو بکنیم. در صورتی که بادمجون هارو داخل فر کبابی میکنیم بهتره داخل فر روی طوری بذاریمشون تا آب بادمجون های پخته ازشون بچکه و بادمجونا آبکی و شل نشن و گاهی زیر رو کنیم برای پوست کندن هم میذاریم تا سرد بشن و بعد پوست میکنیم.
  4. حالا بادمجون کبابی، جعفری و سیر رو داخل غذاساز ریخته و چند پالس میزنیم تا خوب با هم مخلوط شده و جعفری و سیر هم کاملا خورد بشن.
  5. همین طور که میبنین بادمجون، جعفری و سیر کاملا با هم مخلوط و یکدست شدن.
  6. حالا داخل یه کاسه ارده که حتما باید بدون شکر باشه، لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم مقدار ارده، روغن زیتون و لیموترش کاملا سلیقه ایه و میتونیم کمتر یا بیشترشون کنیم.
  7. حالا مخلوط بادمجون رو هم داخل کاسه ریخته و مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
  8. در نهایت بابا غنوجمون رو میچشیم تا در صورت نیاز بهش لیمو، روغن، ارده یا نمک و فلفل رو اضافه کنیم.
  9. بابا غنوج رو میتونیم به تنهایی یا با نان پیتا سرو کنیم … نوش جان
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • دراكولا تا به تا

      واي كي پروين خانم رو تو بفرماييد شام يادشه؟ همون كه ته چين گوشتش رو سوزوند و بابا غنوچش تلخ شد؟!
      خخخ، يادش به خير
      من هر چي كامنت ميدم تو مسائل سياسي و اجتماعي، چاپ نميشه. اميدوارم تو اشپزي بتونم نظر بدم خخ

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آره منم یادمه.دقیقن منم هیچ وقت نظرم منتشر نمیشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج