قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید
این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده میشوند.
ماهنامه کیک و شیرینی : این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده میشوند.
مواد لازم:
- پودر نارگیل: 180 گرم
 - کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای خوری
 - سفیده تخم مرغ: یک عدد
 - پودر شکر: 400 گرم
 - شیرعسلی: یک سوم پیمانه
 - اسانس: مقداری
 - رنگ خوراکی: مقداری
 
  
طرز تهیه:
- قالب مستطیل ۲۸×۱۰ سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
 - پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
 - سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
 - سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
 - خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
 - لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
 - روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
 - سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
 - سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
 - روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
 - دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.
 
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر