۷۲۸۱۸۱
۱۱ نظر
۵۰۰۹
۱۱ نظر
۵۰۰۹
پ

برخورد محرمانه با پدیده آزار جنسی در کشور

سهیلا جلودازاده (عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی) در خصوص تجاوز به دختر بچه ۴ ساله افغان ارتباط آن با پیگیری لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در مجلس، گفت: این لایحه بالاخره از کمیسیون قضایی خارج شد و در نوبت صحن است، که در خصوص این لایحه سوال کردم به من گفتند لایحه در نوبت رسیدن به صحن مجلس است.

خبرگزاری ایلنا: سهیلا جلودازاده (عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی) در خصوص تجاوز به دختر بچه ۴ ساله افغان ارتباط آن با پیگیری لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در مجلس، گفت: این لایحه بالاخره از کمیسیون قضایی خارج شد و در نوبت صحن است، که در خصوص این لایحه سوال کردم به من گفتند لایحه در نوبت رسیدن به صحن مجلس است.

وی افزود: اما اینکه به صحن رسیدن این لایحه و رسیدگی به این موضوع تا این اندازه به طول انجامید قطعا باعث دلسردی جامعه از سیستم اجرایی و قانون‌گذاری کشور می‌شود، چراکه مردم احساس می‌کنند باید خودشان به فکر مراقبت از کیان خانواده باشند و این در یک کشور امکان پذیر نیست.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه زمان زیادی از طرح این مسائل و معضلات و پیدا کردن راه حل برای آنها در مجلس می‌گذرد اما عدم هماهنگی سیستم آموزشی و رسانه‌ای کشور با مشکلات مردم مانع از آن شده است، گفت: رسانه ملی تمایل به حل مسائل فرهنگی به شکلی یک جانبه و دستوری دارد و این مانعی بزرگ بر سر راه نهادهایی است که به فکر حل مشکلات مردم هستند.

نماینده مردم تهران خاطرنشان کرد: اگر فرد یا نهادی قصد رسیدگی به مشکلات مردم را از ناحیه فرهنگی داشته باشد مبدا آن رسانه ملی است که متاسفانه همکاری آنچنانی در این امور ندارد و البته این یک نقص قانونی است که رسانه ملی ما به عنوان ابزاری برای نمایندگان و نهادهای مسئول خصوصا در مسائل فرهنگی به شکلی یک سویه اداره می‌شود و نظارتی بر آن وجود ندارد و حتی ابزار کنترلی برای نظارت بر بودجه آن هم موجود نیست.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا سند ۲۰۳۰ با وجود اینکه از اجرای آن هم جلوگیری شد، در این برهه‌ها از سمت برخی جناح‌ها مورد انتقاد قرار می‌گیرد و گاها این اتفاقات را ثمره اجرای این سند در بعضی مدارس می‌دانند، گفت: آن دسته از افرادی که این مسائل را مطرح می‌کنند قدرت درک پائینی دارند، آنها باید به این نتیجه برسند که امروز به دلیل توسعه ابزارهای اطلاع رسانی در دنیا محدودیت هیچ نتیجه‌ای ندارد و ایجاد سانسور و بستن گوش‌ها و دهان‌ها در جامعه با وجود رشد تکنولوژی امکان پذیر نیست.

جلودارزاده ادامه داد: اگر افرادی بخواهند جامعه را با محدودیت اداره کنند با در نظر گرفتن روحیه گریزان انسان از محدودیت و به دنبال آزادی، قطعا باعث بزرگتر شدن مشکل می‌شوند. امروز برای اینکه بتوانند بر مشکلات موجود غلبه کنند باید از موتور آگاهی استفاده کنند و آگاهی را به جامعه تزریق کنند.

عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه در کشور ما بسیاری مسائل تابو هستند که همین عامل موجب دامن زدن به بسیاری از مشکلات فعلی شده است، گفت: من هم زمانی کودک بودم، مادر هستم و می‌دانم در متن جامعه ما عدم آگاهی علمی وجود دارد و بسیاری از خانواده‌ها به دلیل تابو بودن این مسائل دچار مشکل می‌شوند، زنان و مردان ما به دلیل محرمانه برخورد کردن با این مسائل حتی گاهی نمی‌توانند این مشکلات خود را با دکتر روانپزشک درمیان بگذارند و این باعث به وجود آمدن عقده و احساس حقارت در افراد می‌شود که در بلند مدت آسیب‌های بسیاری به آنها وارد می‌کند.

وی تاکید کرد: بهتر است برخی مسئولین در این زمینه مطالعه کنند و نحوه صحیح خویشتن داری را بیاموزند تا بتوانند برای جامعه روش‌های کارآمد و موثر ارائه دهند، اگر روش سانسور و حفظ تابوها موثر بود در جامعه ما که چارچوب آن با بسیاری از تابوها شکل گرفته نباید حتی یک مورد آزارجنسی وجود داشت.

جلودارزاده تصریح کرد: نمی‌شود یک موضوعی از هر طریقی در جامعه در دسترس عموم باشد اما در فضای کلی و عمومی نادیده گرفته شود و در مورد آن حتی یک کلمه حرف هم زده نشود.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه در کنار تصویب لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در مجلس به چه مکمل هایی نیاز است تا اثرگذاری قانونی آن برای کاهش این اتفاقات ملموس‌تر باشد، گفت: پدیده آزار جنسی کودکان طی یک طیف چند وجهی شکل گرفته است، قطعا تصویب یک قانون به تنهایی نمی‌تواند این پدیده را از بین ببرد، باید تمام ابزار و الزامات آن در متن قانون دیده شود تا تاثیر گذاری آن لمس شود. اما صراحتا می‌گویم امروزه بدون آگاهی دادن و احترام گذاشتن به تمام نفس‌های انسانی، نمی‌توان مشکلات را از بین برد.

نماینده مردم در پایان گفت: باید بد و خوب را به هرانسانی بدون محدودیت آموزش دهیم و در کنار آن به آنها اجازه دهیم از میان بد و خوبی که خودشان شناخته اند، انتخاب کنند. با ایجاد ممنوعیت فقط گرایش به بدی افزایش پیدا می‌کند چراکه انسان همواره از زور بیزار بوده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اینجا هرچیزی که به افکار عمومی مربوط میشه محرمانه هست، یعنی موردی نمونده که مردم و دلسرد نکنن

    • بدون نام

      به این ترتیب پیش برویم باید برای هر مدرسه ومنل قدم به قدم نیرو قرار داد مریض های جامعه را به حال خو گذاشتن به از این نمی شود بارا اخته شان کنند مجرم را دیگر تکرار نخواهد شد همین چون او که آدم بشو نیست جامعه را به گند کشیدهاند این مرد وزن معتاد طفل های شان از گذشته تا بحال رشد کردند آیا در میان این جامعه زشت وکریه میشود انسان تحویل جامعه داد آنهم جامعه بزرگ آموزش وپرورش اعتماد را از ملت گرفته اند نکند این هم نقشه است جامعه نا امن شود از قمه وچاقو این که بدتر است خیلی آرام وقتی جرمی وخطایی بر ملا میشود پارتی بازی نکتند زیر سلیلی طرف را رد نکنند جامعه رو به آرامش می رود فقط این را میدانم وتنها راه کار این انقلاب جدایی مسافران اتوبوس بوده که یک نفسی در این چند سال کشیدیم

    • بدون نام

      بهتر هست افغان ها ایران را ترک کنند آنها همیشه به ایران خیانت کرداند چه در زمان صفویان وچه درزمان نادرشاه وچه درزمان کریم خان وچه در زمان قاجارها همیشه به ایران خیانت کرداند واگر هم دولت اسرار به پناه دادن به افغان ها باشد باید باشرایط وسازکار کنترول آنها واموزش مدنیت آنها باشد واینطور نباشد که هر افغانی از راه رسید مقداری تریاک به همراه خود وارد ایران کند وشروع به پخش آن کند وبعد دزدی وزورگیری وتجاوز به حقوق ایرانیان نماید

      پاسخ ها

      • بدون نام

        برووووو مگه نخودچی کیشمیشه که هر افغانی بیاد یه مشت تریاکم تو مشتش باشه .برو پدر بیامرز مشکلات از جای دیگه اب میخوره الکی کوزه رو سر کس دیگه نشکن.

    • شیخی ابرقویی

      سلام
      به خانم جلودار زاده بفرمایید
      اگر می خواهند سند۲۰۳۰ را اجرا نمایند اول آموزش لازم وکافی به خانواده ها وفرزندان آنها داده شود وبعد زیرساخت ها و امکانات لازم را فراهم کنید سپس اقدام به اجراء نمایید
      والا این حرف های به اصطلاح روشنفکری که بچه های دبستانی هم بلد هستند بزنند

      پاسخ ها

      • حرف تو حرف

        بعضی از خانمها به دلایل مختلف گارگر جنسی هستند میتوانید در محل خاص برای کسانی که نمی توانند غریزه جنسی شان را کنترل کنند اتتخاب کنید تا کودکان معصوم وهمچنین نوجوانان وجوانان در امان باشند البته نمیدانم اینکار از نظر شرع اسلام درست است یا خیر

    • بدون نام

      به نظر شما بعد از اجرایی شدن 2030، یا مطرح کردن آموزش های جنسی برای کودکان این مشکل برطرف می شود؟ یعنی کسی که این فاجعه ها را به بار می آورد دیگر نمی تواند کار خود را پیش ببرد؟ یعنی دیگر فریب، گروگان گیری، ربودن کودکان و زنان، تچاوز و.. با این آموزش ها به پایان می رسد؟

      یا نه ممکن است تشدید شود؟ در این آموزش ها فکر می کنید چه می گویند؟ به جز اینکه اگر می خواهید رابطه داشته باشید از وسایلی استفاده کنید که بیماری نگیرید یا باردار نشوید...؟! یعنی دنبال حل موضوع نیستند فقط به صورت سطحی به موضوع می پردازند..


      شاید مدیریت صحیح فضای مجازی، آموزش های معنوی و دینی و ... بتواند این قضیه رو کنترل کند.

    • بدون نام

      این متجاوزان را اعدام کنید و با افغانهایی که چندین ساله در ایران تجاوز و قتل و موادفروشی میکنند نیز برخورد کنیدددد.

    • بدون نام

      کاربر محترم۹:۵۶بدنیست بونید که از افغانها میترسن وگرنه این همه کودکان ایرانی مورد تجاوز قرار میگیرن چرا این حساسیتها نیست حالا افغانها در حدسفیر وارد این ماجرا شدن من در هر صورت مدافع حقوق کودکان ازهر ملیتی هستم ولی به نظرم تاریخ صفویه یکبار دیگه به زودی تکرار میشه وکشور به دست افغانها میفته

    • فلاحی

      مثلا ماخودمون از گشنگی داریم میمیریم چرا این افغانیها روبیرون نمیکنید هر روز ماشاهد بد کاری اینها هستیم خدایا چرا ما نباید یه مسئول خوب توکشورمون باشه!ااا!

    • علیرضا

      پ چرا همه چی باید محرمانه یاشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج