اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۸۲۰۹۲۲
۵ نظر
۵۰۱۲
۵ نظر
۵۰۱۲
پ

هشدار: اهواز روی گسل زلزله فعال

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: اهواز روی گسل زلزله جوان و فعال واقع شده و این مسئله یک هشدار است.

خبرگزاری مهر: کیامرث حاجی زاده عصر امروز در کارگروه امنیت و انتظامات استان که با حضوران مدیران دستگاه های اجرایی استان در اداره کل مدیریت بحران خوزستان برگزار شد اظهار داشت: ۴۰ درصد از عوامل ایجاد کننده بحران ها در استان به صورت خوشبینانه مربوط به سوء تدبیرها و سوء مدیریت ها در استان است و در ۶۰ درصد دیگر، کمبودها، تحریم ها و مشکلات کشور دخیل هستند.

وی افزود: وقتی پیوست های زیست محیطی برای پروژه های ملی و منطقه در استان خوزستان رعایت نمی شود، پیش آمد آن بحران هایی است که از سال ۹۵ به بعد گریبانگیر خوزستان شدند.

وی ادامه داد: در هیچ جای دنیا تالابی را که هم جنبه حیاتی از نظر اکولوژی دارد و هم از نظر اقتصادی محل معیشت مردم یک منطقه است را خشک نمی کنند.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: کارهای غیرکارشناسی و غلطی که برای استخراج نفت روی تالاب هورالعظیم صورت گرفت موجب شد این تالاب به کانون ریزگردها تبدیل شود؛ هر چند که در این دولت چه در زمان استاندار قبلی و چه در زمان استاندار فعلی مساله تالاب را به منظور آبگیری برای برون رفت از این معضل به جد پیگیری کردیم و الان نیز بر پر شدن حوضچه های چهار و پنج تاکید بسیاری داریم.

حاجی زاده با اشاره به آتش سوزی تالاب هورالعظیم در تابستان سال جاری بیان کرد: به دلیل رعایت نشدن مسایل زیست محیطی در بخش عراقی مانند سد سازی ها بر روی رودخانه های دجله و فرات تالاب هور العظیم دچار آتش سوزی شد.

وی با اشاره به جلساتی که با مسئولان کشور عراق برای حل مشکل بخش عراقی هورالعظیم در عراق برگزار شد ادامه داد: ما اهل گفت وگو با همه دنیا هستیم ولی در برخی موقعیت ها نباید از حق سلامت مردم گذشت؛آتش سوزی هورالعظیم نارضایتی و مشکلات بسیاری را برای مردم خوزستان ایجاد کرد و به بحران مضاعفی برای استان تبدیل شد.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: تا آخرین روزهای خاموش سازی تالاب، هزینه ها و هماهنگی هایی بسیاری شد و به موجب این عملیات ها دستگاه های مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی، اورژانس، هلال احمر و غیره با همه امکانات خود وارد میدان شدند.

حاجی زاده یادآور شد: انتظار می رود همه دستگاه ها نسبت به سلامت و جان انسان ها حساس باشند، و در این باره تعلل نورزند؛ مدیران دستگاه های اجرایی بدانند یک تصمیم نادرست یا تصمیم دیر هنگام می تواند مشکلاتی جبران ناپذیری را با خود به همراه داشته باشد .

وی گفت: از مدیران دستگاه های اجرای و فرمانداران انتظار می رود در جلسات شورای مدیریت بحران و کارگروه های چهارده گانه که به طور منظم برگزار می شوند شرکت کنند.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان تاکید کرد: وقتی اعلام آماده باش صورت می گیرد مدیران دستگاه امدادی، عملیاتی، خدماتی، نظامی، انتظامی، فرمانداران و بخشداران نباید از منطقه خود خارج شوند؛ خروج آنها هنگام آماده باش به هیچ وجه پذیرفته نیست، مدیران موظف به پاسخگویی نسبت به تمامی بندهای اخطاریه ها و آماده باش ها هستند.

وی ادامه داد: برای آبگیری در حوضچه چهار و پنج هورالعظیم لازم است جلسه کارشناسی بین سازمان آب و برق، محیط زیست و مرزبانی استان تشکیل و علاوه بر آن وضعیت تالاب عراق بررسی شود.

حاجی زاده تاکید کرد: رهاسازی آب باید کاملا برنامه ریزی شده باشد و آب سدها باید به درستی مدیریت شود.

وی با بیان اینکه بارندگی ها اخیر در جلگه خوزستان بی سابقه بوده است، گفت: میزان بارندگی در دزفول ۳۶۳ میلیمتر، بستان ۲۰۵ میلیمتر، اهواز ۲۴۸ میلیمتر، مسجدسلیمان ۳۴۵ میلیمتر، رامهرمز ۲۳۲ میلیمتر، آبادان ۱۲ میلیمتر، ماهشهر ۲۹۶ میلیمتر، امیدیه ۳۰۰ میلیمتر، ایذه ۴۷۸ میلیمتر، حسینه ۶۹۱ میلیمتر، دهدز ۴۷۱ میلیمتر، باغملک ۳۸۳ میلیمتر، هندیجان ۳۷۹ میلیمتر، شوش ۳۶۳ میلیمتر، گتوند ۳۲۲ میلیمتر، هویزه ۲۵۰ میلیمتر وآغاجاری ۲۶۰ میلیمتر گزارش شده است لذا با توجه به این شرایط انتظار می رود شهرداری ها پای کار باشند.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: با توجه با بارندگی امروز در اهواز بازدیدی از منطقه کیانشهر داشتم چرا که پیش بینی می شد با این حجم بارندگی این منطقه و دیگر مناطق دچار آبگرفتگی شود که لازم است پمپ ها مکش فعال شوند.

وی تاکید کرد: در خصوص آبگرفتگی معابر در برخی شهرهای استان به خوبی عمل نشده است.

حاجی زاده ادامه داد: مدیریت بحران در شهر اهواز با مشکل رو به رو است و می توان گفت شهردای اهواز حتی به اندازه یک ناحیه از یک منطقه تهران امکانات ندارد و متاسفانه حتی سالن چند منظوره مدیریت بحران اهواز پس از تحویل به شهرداری به فرهنگسرا تبدیل شد؛ البته شهرداری قول داده است ۲سالن چند منظوره یکی در شرق و یکی در غرب اهواز احداث کند.

وی افزود: سه زمین به منظور ایجاد سکونتگاه اضطراری در خروجی های اهواز نیز در اختیار هلال احمر قرار داده شده است که همچنان منتظر ارایه طرح آن از سوی هلال احمر هستیم.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان اهواز را مستعد حوادث بزرگ دانست و گفت: اهواز روی گسل زلزله جوان و فعال واقع شده است همچنین فاصله گوریه با اهواز دقیقا مانند فاصله ازگله با سرپل ذهاب است که این مساله یک هشدار محسوب می شود.

وی وجود مساحت بالای بافت فرسوده در اهواز و وجود حاشیه نشینی در این شهر را از جمله عوامل ایجاد کننده بحران خواند و گفت: برخی مناطق حاشیه ای به علت ساخت و سازهای غیرمجاز حتی با یک زمین لرزه پنج ریشتری تخریب می شوند

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      چرا بارش ابادان انقدر کمه اشتباه نمیکنید؟

    • بدون نام

      دروغ .....

    • بدون نام

      دروغ

    • ملایری

      درمورد میزان بارش آبادان حتما اشتباه شده

    • بدون نام

      فکر کنم حالا نوبت اهوازه هی بلرزه هی بلرزه خخخخ

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج