اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۹۱۲۵۲۶
۵ نظر
۵۰۰۹
۵ نظر
۵۰۰۹
پ

وجود حدود ۱۰هزار شعبه بانکی مازاد در کشور

معاون بانک و بیمه‌ وزارت اقتصاد با بیان این که حدود ۱۰ هزار شعب بانکی در کشور مازاد هستند، از ادغام هزار شعبه از این شعب تا پایان سال جاری خبر داد.

ایسنا: عباس معمارنژاد معاون بانک و بیمه وزارت اقتصاد در نشستی خبری با حضور خبرنگاران با بیان این که بودجه شرکت‌های دولتی امسال باید تا اواسط مهر ماه ارائه شود گفت: در میان شرکت‌های دولتی ۷۰ شرکت مادر تخصصی داریم که حدود ۴۰۰ شرکت زیر مجموعه دارند که از این تعداد فقط ۵۰ درصد آنها شرکت‌های دولتی هستند. بخش عمده‌ای از این شرکت‌ها زیان ده هستند که البته غیر منطقی هم نیست چرا که مثلا شرکت‌های بازرگانی دولتی که گندم را با نرخ مصوب خریداری می‌کند و آن را با قیمت کمتر به نانوایی‌ها می‌فروشند طبیعتا زیان‌ده هستند.

معمار نژاد با بیان این که تعدادی از شرکت‌های دولتی در لیست واگذاری هستند گفت: حدود ۶۰۰ شرکت آماده واگذاری است که البته ممکن است دولت در برخی از آنها از چند درصد سهام تا ۵۰ درصد سهام در اختیار داشته باشد.

او همچنین به برنامه وزارت اقتصاد برای اصلاح نظام بانکی هم اشاره کرد و گفت: این اصلاح قرار است در سه حوزه مالی، ساختاری و مقرراتی انجام شود که در حوزه مالی بانک‌ها باید دارایی‌های منجمد خود را به حداقل برساند و در این راستا بحث فروش اموال مازاد بانک‌ها مطرح می‌شود که چیزی حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شود.

او با اشاره به شرکت‌های سرمایه گذاری فروش اموال مازاد بانک‌ها ادامه داد: شرکت سرمایه گذاری امید که به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد ۲۲ هزار میلیارد تومان آورده دارد که در بورس عرضه خواهد شد. همچنین در آینده نزدیک گروه صنایع شیمیایی، کشت و صنعت کارون و شرکت سیمرغ نیز برای واگذاری به بورس وارد خواهند شد.

معاون بانکی و بیمه‌ای وزارت اقتصاد با بیان این که از سال ۹۶ تاکنون ۱۴ هزار میلیارد تومان از اموال بانک‌ها به فروش رسیده است درباره واگذاری شعب اضافه بانک‌ها ادامه داد: کم کردن شعب بانک‌ها می‌تواند بخشی از دارایی‌های مازاد بانک‌ها را برای واگذاری آماده کند تعداد ۱۰ هزار شعب بانکی در سراسر کشور مازاد است که هزار شعب آنها امسال ادغام خواهد شد.

او با بیان این که فروش اموال مازاد بانک‌ها چیزی حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان از دارایی‌های بانکی را آزاد می‌کند ادامه داد: مسئله دیگر برای رفع ناترازی مالی بانک‌ها تعیین تکلیف بدهی دولت به بانک‌ها است که سعی می‌شود از طریق فروش اوراق قرضه بخشی از این بدهی‌ها پرداخت شود.

معمارنژاد همچنین گفت که دولت تا پایان سال ۱۳۹۶ حدود ۱۰۷ هزار میلیارد تومان به بانک‌های دولتی بدهی دارد.

او با بیان این که در چهار ماه اول امسال نسبت به سال قبل تسهیلات پرداختی حدود ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است ادامه داد: سهم سرمایه در گردش هم از این تسهیلات به همین نسبت حدود ۶۱ درصد افزایش پیدا کرده است تا از این طریق واحدهای تولیدی بتوانند تجهیز شوند.

او همچنین به بحث نصب دستگاه‌های عابر بانک در برخی از موسسات یا بیمارستان‌های خاص اشاره کرد و گفت: اگر عابر بانک‌ها کار دستگاه‌های پوز را انجام دهند تخلف محسوب می‌شود براین اساس باید این دستگاه‌ها به گونه‌ای نصب شود که عموم افراد بتواند از آن استفاده کنند.

معمار نژاد همچنین به حواشی مربوط به جلسه اخیر وزیر اقتصاد با اعضای صنعت بیمه نیز پرداخت و گفت: منظور وزیر اقتصاد از بروز تخلف یا وجود فساد در صنعت بیمه مربوط به مسئله صحنه سازی‌ها بوده است که برخی با بیمه‌های شخص ثالث یا پرونده‌های جعلی پزشکی شرکت‌های بیمه را مورد سواستفاده قرار داده‌اند براین اساس وزیر اقتصاد اعتقاد دارد که اگر بیمه‌ها به سمت الکترونیک سازی خدمات بروند و بتواند دستگاه‌های مختلف مانند پلیس و پزشکی قانونی به یک سیستم واحد متصل کنند می‌تواند از بروز تخلفات بیشتر جلوگیری کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • sayedrezamosavy

      چی چی مازاد والا هر شعبه وام میده ب مردم مملکت با سود 50درصد ب بالا برا شما ک عالی است 10میلیون وام میدید 15/500پس میگیرید تازه اگه دیر کرد داشتیم ک نابودمون میکنید

      ن بهره میگیرید ن ربا خوری میکنی

    • عبدالله الاهوازی

      چیزای بدرد نخور زیاده.چیزای خوب کمه

    • م

      باید بانکهای کشور رو ترکاند

    • بدون نام

      ببین اگه آزادش کنید عینه بغالی سر هرکوچه بانک میشه تا آخرش برو چی میگم

    • بدون نام

      ایران جمعیتی معادل یک ششم اروپا دارد ولی سه برابر بیشتر از کل اتحادیه اروپا شعبه بانکی دارد!!!!!!!!!؟؟؟؟؟ یعنی جمعیت ۸۰ میلیونی ۲۱ هزار شعبه بانکی دارد و جمعیت ۳۲۰ میلیونی اروپا ۶۰۰ هزار شعبه شعبه......
      اروپا به فکر کاهش شعبات خودش هست اونم با کمک دنیای دیجیتال ولی ما ایرانیها در فکر تاسیس شعبه بانکی....... در تریبونهای نماز جمعه می گویند دشمنان نمی گذارند اقتصادمان را اصلاح کنیم!!!!؟؟؟؟ ..... دشمن واقعی خودمان هستیم و بس .....

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج