۱۲۷۹۸۱۲
۱۷۲۸۵
۱۷۲۸۵

طرز تهیه غذای فوری و خوشمزه مخصوص شاغلان

این غذا خیلی راحت و ساده است و می‌توانید این بدون فر و داخل تابه آن را تهیه کنید.

برترین‌ها: خاگینه خرما یکی انواع خاگینه ها می باشد که خیلی راحت و ساده می توانید این خاگینه را بدون فر و داخل تابه تهیه کنید.

شما می توانید از هر نوع خرمای که دوست دارید برای تهیه این خاگینه استفاده کنید. برای تهیه خاگینه می توانید از شربت استفاده کنید و یا به دلخواه از شیره انگور استفاده کنید.

طرز تهیه غذای فوری و خوشمزه مخصوص شاغلان

خاگینه خرما یکی از صبحانه ها و عصرانه های بسیار اصیل ایرانی می باشد که بیشتر در استان های آذری ربان کشور تهیه می شود و ترکیبی از خرما و تخم مرغ و گردو ماست می باشد و در واقع یک بمب انرژی نیز به حساب می آید.

شما می توانید خاگینه خرما را برای روز های سرد زمستانی تهیه کنید و به همراه یک لیوان چای سرو کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه خاگینه خرما و گردو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خاگینه خرما

تخم مرغ ۴ عدد

خرما ۱۸ عدد

ماست ۴ ق غذا وری

وانیل ۱/۲ ق چای خوری

بیکینگ پودر ۱ ق مراب خوری

آرد ۴  ق غذا خوری

زعفران ۲ ق غذا خوری

گردو و خلال پسته به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه برای تهیه شربت

شکر ۱/۲ پیمانه

آب ۱ پیمانه

زعفران دم کرده ۳ ق غذا خوری

طرز تهیه خاگینه خرما و گردو خوشمزه و ساده به روش سنتی

مرحله اول: آماده سازی خرما

ابتدا باید داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید و خرما را داخل آن بریزید و برای ۳ دقیقه بگذارید تا بجوشد و بعد روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را به راحتی جدا کنید و بعد هسته خرما را برش بزنید و خارج کنید، بهتر از خرما کم شیره استفاده کنید.

مرحله دوم: هم زدن مواد

تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی بزنید تا مخلوط و کرمی رنگ شود و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود و بعد ماست را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و الک کنید و به ک.اد اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت خاگینه خرما

در ادامه مواد را با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و در انتها کمی زعفران به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تابه مورد نظر را چرب کنید و نیمی از مواد را داخل  تابه بریزید و درب تابه را دمکنی قرار قرار دهید و بگذارید تا مواد خودش را بگیرد و بعد از چند دقیقه بعد دمکنی را بردارید و خرما ها و گردو را روی خاگینه قرار دهید و بعد باقی مانده مواد روی خرما بریزید.

مرحله چهارم: تهیه خاگینه خرما

برای تهیه شربت باید آب و شکر و زعفران را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا غلیظ شود و به قوام برسد و زمانی که خاگینه پخته شد باید شربت خنک شده را روی خاگینه داغ بریزید و صبر کنید تا جذب آن شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه خاگینه خرما و گردو خیلی خوشمزه و مقوی

از ماست سفت استفاده کنید.

شربت را ابتدا تهیه کنید و در انتها روی خاگینه بریزید.

می توانید به دلخواه کمی خلال پسته نیز روی مواد بریزید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    مطالب خواندنی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج