۱۴۵۳۳۸۲
۱ نظر
۲۰۱۰
۱ نظر
۲۰۱۰
پ

دستور پخت ناهار آخر هفته با عطر و بوی شیراز

ته چین، یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می‌شود.

دانشیاری: ته چین، یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می‌شود. ته چین مرغ و بادمجان، نسخه‌ای خوشمزه و مجلسی از این غذاست که ریشه در فرهنگ غذایی شیراز دارد.

این غذا با ترکیب بی‌نظیر مرغ، بادمجان و برنج، طعمی دلنشین و ظاهری جذاب به خود می‌گیرد. در این مطلب، طرز تهیه مرحله به مرحله این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

دستور پخت ناهار آخر هفته با عطر و بوی شیراز

مواد لازم

برنج: 4 پیمانه

مرغ: نیم مرغ متوسط

پیاز: 2 عدد

ماست: 1.5 پیمانه

بادمجان: 3 عدد متوسط

زرشک: 200 گرم

شکر: 3 قاشق غذاخوری

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ: 2 عدد

زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

روغن: نیم پیمانه برای ته چین

نمک، فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

خلال پسته و بادام: به مقدار کافی

زردچوبه: به مقدار کافی

دستور پخت

آماده‌سازی مواد اولیه

برنج: برنج را از شب قبل خیس کنید.

بادمجان: بادمجان‌ها را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و در آب نمک بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود.

مرغ: مرغ را پخته و ریش ریش کنید.

پیاز: پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید.

زرشک: زرشک را شسته و با شکر تفت دهید.

تهیه مایه ته چین

مخلوط مرغ و ماست: مرغ ریش ریش شده را با ماست و زعفران مخلوط کنید.

مخلوط زرده تخم مرغ: زرده تخم مرغ‌ها را با ماست، روغن، آبلیمو، گلاب و ادویه‌ها مخلوط کنید.

مخلوط برنج: نیمی از برنج را با مخلوط زرده تخم مرغ مخلوط کنید.

چینش لایه‌ها در قابلمه

لایه اول: کف قابلمه را روغن مالیده و مخلوط برنج را در آن بریزید.

لایه دوم: روی برنج، زرشک تفت داده شده بریزید.

لایه سوم: مخلوط مرغ و ماست را روی زرشک بریزید.

لایه چهارم: یک لایه بادمجان سرخ شده روی مرغ قرار دهید.

لایه پنجم: بقیه برنج را روی مواد بریزید.

پخت ته چین

قابلمه را روی حرارت قرار داده و با دم کنی بپزید.

پس از پخت کامل، ته چین را برگردانید.

تزیین

ته چین آماده را با زرشک، خلال پسته و بادام تزیین کنید.

نکات مهم

برای یک ته چین مجلسی‌تر می‌توانید از قالب‌های فردی استفاده کنید.

برای خوشرنگ شدن ته چین، می‌توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی دارچین یا پودر گل محمدی استفاده کنید.

ته چین مرغ و بادمجان یک غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص بسیار مناسب است. با رعایت این دستور پخت ساده، می‌توانید یک ته چین بی‌نظیر در خانه تهیه کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • ناشناس

      بابا مردم نون ندارن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج