۱۵۵۷۶۶۳
۱ نظر
۷۱۷
۱ نظر
۷۱۷
پ

طرز تهیه دونر کباب ترکیه‌ای که خیلی سریع آماده می‌شود

کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه است که در کشور ما نیز طرفداران زیادی دارد و بسیار محبوب است.

برترین‌ها: کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه است که در کشور ما نیز طرفداران زیادی دارد و بسیار محبوب است. امروز قصد داریم طرز تهیه این فست فود خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا بهتر از بیرون آن را طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز-تهیه-کباب-ترکی-در-خانه (1)

کباب‌ترکی یا دونر کباب به معنای کباب چرخان و چرخنده است که منشأ آن از شهر بورسا در جنوب استانبول سرچشمه می‌گیرد. این غذا در اصل به‌صورت افقی روی زغال آویزان بوده است.

مواد اولیه

گوشت چرخ شده ترکیب گوسفند و گوساله ۵۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

پوره سیر ۱ قاشق چای خوری

آویشن(پودر نباشد) ۱ قاشق چای خوری

اورگانو نصف قاشق چای خوری

پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

پول بیبر ۱ قاشق چای خوری

فلفل و نمک به مقدار کم

ماست ۶ قاشق غذاخوری

جعفری ۴ قاشق غذاخوری

سماق ۲ قاشق غذاخوری

مایونز ۱ قاشق غذاخوری

خیارشور ۴ عدد

پودر سیر۱ قاشق چای خوری

آب لیموترش کمی

طرز تهیه

برای تهیه ساندویچ دونر کباب ترکیه ای، ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل میکسر می ریزیم و به آن یک عدد پیاز رنده شده که آبش را گرفته ایم اضافه می کنیم. ادویه های پوره سیر، آویشن، ارگانو ،پاپریکا، پول بیبر، نمک و فلفل سیاه (از هر کدام یک قاشق چای خوری) را به گوشت اضافه می کنیم. برای ترد شدن گوشت ۳ قاشق غذاخوری ماست هم اضافه و مواد را میکس می کنیم. گوشت که منسجم شد روی کاغذ روغنی می ریزیم و دو طرف کاغذ را لوله می کنیم تا گوشت به شکل سوسیس دربیاید. گوشت باید حداقل ۶ ساعت داخل فریزر بماند تا منجمد شود.

حالا برای داخل ساندویچ یک عدد پیاز را خلالی خرد می کنیم و به آن سماق و ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده می زنیم. همه را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

برای سس این ساندویچ ۳ قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق غذاخوری مایونز، پودر سیر، ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ، خیارشور رنده شده، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم.

در ادامه گوشت را از فریزر در می آوریم و از کاغذ جدا می کنیم و با چاقوی تیز خیلی نازک برش می زنیم. تابه را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن می ریزیم. وقتی کامل داغ شد ورقه های گوشتی که برش زدیم را داخل تابه می چینیم. هر طرف گوشت را دو سه دقیقه تفت می دهیم. دقت کنید حرارت باید بالا باشد تا گوشت آب نیندازند. بعد از سرخ شدن گوشت ها، شروع به آماده کردن ساندویچ می کنیم.

نان باگت فرانسوی یا هر نان دیگری مانند نان تافتون را از وسط باز می کنیم و یک لایه سس می ریزیم، کاهو و گوجه فرنگی می گذاریم و کباب های دونر و ترکیب پیاز و سماق و جعفری که از قبل آماده کرده بودیم را وسط نان می گذاریم و دوباره روی گوشت ها سس می ریزیم و تمام. امیدواریم این ساندویچ خوشمزه را برای اعضای خانواده خود درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    وقتی گوشت باید ۶ ساعت تو فریزر بمونه، چطور سریع آماده میشه؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج