۱۷۹۱۸۴
۵۰۰۰

رولت مرغ و اسفناج

ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم.

رولت مرغ و اسفناج
مجله زندگی ایده آل:

رولت مرغ و اسفناج

مواد لازم براي ۲نفر:

  • سينه يك مرغ كامل
  • اسفناج
  • ژامبون
  • پياز ريز شده يك عدد كوچك
  • روغن زيتون كمي براي داخل تابه
  • زعفران آب كرده و آبليمو به ميزان لازم

روش تهيه:

1. ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم.

2. هر سينه را نيز از عرض به دو قسمت تقسيم كرده و با بيفتك كوب، خوب مي‌كوبيم. تكه‌هاي مرغ را با زعفران، آبليمو، نمك و فلفل مزه‌دار كرده و مي‌گذاريم تا يك ساعت بماند. در اين فاصله مواد مياني را آماده مي‌كنيم.

3. ابتدا پياز را ريز خرد كرده و با دو قاشق روغن زيتون تفت مي‌دهيم. وقتي سبك شد، اسفناج را اضافه كرده؛ به مواد نمك و فلفل مي‌زنيم و همه را با هم تفت مي‌دهيم تا عطر خوش آنها متصاعد شود.

4. از مواد ميانی لای تکه‌های مرغ‌ گذاشته و آنها را رول كرده و با نخ مي‌پيچيم. تابه‌اي چدني را داغ كرده و رول را در آن با حرارت بسيار زياد استيك کرده و نخ آن را باز مي‌كنيم.

5. فيله گوساله را نيز كوبيده و طعم‌دار مي‌كنيم. رول آماده شده را داخل آن پيچيده و دوباره با نخ مي‌پيچيم و استيك مي‌كنيم. نخ را باز كرده و استيك را برش مي‌دهيم و سرو مي‌كنيم.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج