۱۹۷۸۷
۵۰۰۰

بيسكويت صبحانه

آرد و جوش‌شيرين را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنيد. بادام را هم اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا كاملا چسبناك شود...

بيسكويت صبحانه

بيسكويت صبحانه

برترین ها:

مواد لازم براي 30 عددبيسكويت:
  • تخم‌مرغ: ۳عدد
  • شكر: سه‌چهارم فنجان
  • كره آب‌شده: يك‌دوم ۲ سوپ‌خوري
  • پوست پرتقال: يك عدد
  • وانيل: يك قاشق سوپ‌خوري
  • آرد: ۲ فنجان
  • جوش شيرين: يك قاشق سوپ‌خوري
  • بادام: يك سوم فنجان، خام و پوست‌گرفته


روش تهیه :

۱. فر را با دماي ۱۷۵درجه سانتي‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) گرم كنيد.

۲. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته و با شكر، حسابي مخلوط كنيد تا زرده تخم‌مرغ رنگ‌پريده شود. كره، پوست پرتقال و وانيل را با هم مخلوط كنيد.

۳. آرد و جوش‌شيرين را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنيد. بادام را هم اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا كاملا چسبناك شود.

۴. حالا خمير را به صورت ۲ تكه بلند و كم‌عرض، روي يك كاغذ كره‌اي پهن كنيد و براي ۲۰ تا ۲۳ دقيقه بپزيد تا نرم شود.

۵. حالا صبر كنيد تا خمير نيم‌پخته كمي خنك شود و سپس، آن را به عرض كمتر از يك سانتي‌متر ببريد. حالا دوباره برش‌هاي خمير را به فر برگردانيد و هر سمتش را براي ۶ تا ۸ دقيقه بپزيد.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج