۲۱۶۳۶۹
۵۰۰۰

كاپ‌ كیك به لیمو

برای تهیه مافین ابتدا كره و پنیرخامه‌ای را با همزن برقی هم می‌زنیم تا یكدست شوند. شكر را به آنها اضافه كرده و به هم‌ زدن ادامه می‌دهیم. وانیل، آبلیمو، اسانس لیمو و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌كنیم و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد پف كرده، یكدست شوند.

كاپ‌ كیك به لیمو
مجله زندگی ایده آل:

كاپ‌ كیك به لیمو

مواد لازم:

  • آرد ۲۲۵ گرم
  • پودر بادام ۶۰ گرم
  • تخم‌مرغ دو عدد
  • شكر سفید ۱۴۰ گرم
  • آب لیمو ترش ۳ ق غ
  • اسانس لیمو ۲ قطره
  • كره ۱۲۵ گرم
  • پنیر خامه‌ای ۷۵ گرم
  • وانیل ۱ ق چ
  • بیکینگ‌پودر ۲/۱ ق چ
  • مارمالاد به میزان دلخواه

روش تهیه:

1. برای تهیه مافین ابتدا كره و پنیرخامه‌ای را با همزن برقی هم می‌زنیم تا یكدست شوند. شكر را به آنها اضافه كرده و به هم‌ زدن ادامه می‌دهیم. وانیل، آبلیمو، اسانس لیمو و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌كنیم و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد پف كرده، یكدست شوند.

2. در انتها آرد، بیكینگ پودر و پودر بادام را به مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم می‌زنیم تا مایه كاملا یكدست شود. سپس مقداری از مواد را داخل كپسول‌های مافین می‌گذاریم؛ طوری كه دوسوم از آنها پر شود و وسط آن یك قاشق چایخوری مارمالاد به قرار می‌دهیم. مافین‌ها را به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كرده‌ایم قرار می‌دهیم.

3. وقتی روی مافین‌ها طلایی شد آنها را از فر خارج می‌كنیم. پس از پخت می‌توانیم روی مافین‌ها یك قاشق سوپخوری شهد مارمالاد بریزیم و با انواع كرم یا خامه و ماكارون به‌لیمو روی آنها را تزئین كنیم.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج