۲۳۵۴۶۴
۵۰۰۱
۵۰۰۱

کوکوی اسفناج گرگانی ها

کوکو سبزی همیشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهای شمال کشور. گرگانی‌ها کوکو سبزی متفاوتی دارند که با اسفناج و گشنیز درست می‌شود و البته با طعمی متفاوت و بی‌نظیر.

کوکوی اسفناج گرگانی ها
مجله آشپزی مثبت - مرضیه حسین زاده: کوکو سبزی همیشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهای شمال کشور. گرگانی‌ها کوکو سبزی متفاوتی دارند که با اسفناج و گشنیز درست می‌شود و البته با طعمی متفاوت و بی‌نظیر.

کوکوی اسفناج گرگانی ها

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۴۰۰ گرم اسفناج خرد شده
  • ۲۰۰ گرم گشنیز خرد شده
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
  • ۱ ق س آرد سفید
  • ۲ حبه سیر

طرز تهیه:

1. اسفناج خرد شده، سير و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

2. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی‌ها بریزید.

3. نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

4. حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

5. تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداري از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

یه جوردیگه

تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج