۳۴۳۷۲
۵۰۱۸

بـرش، غذای زمستانی به سبک روس ها!

می‌‌گویند سرمای زمستان سیبری را تنها برش می‌تواند قابل تحمل كند. این سوپ مقوی و جاندار روسی، بسیار خوش‌طعم است. اصولا هرچه هوا سردتر باشد، برش غلیظ‌تر و چرب‌تر است. اساس برش، آب قلم گاو است كه مصرف بیش از حد آن به دلیل چربی بالا توصیه نمی‌شود.



بـرش، غذای زمستانی به سبک روس ها!

مجله آشپزی ایده آل: می‌‌گویند سرمای زمستان سیبری را تنها برش می‌تواند قابل تحمل كند. این سوپ مقوی و جاندار روسی، بسیار خوش‌طعم است. برش را روس‌ها، ازبك‌‌ها، اوكراینی‌ها، تاتارها، گرجی‌ها و مناطقی مانند قفقاز به روش‌های گوناگون و برحسب دمای منطقه و صیفی‌جات محلی به روش‌های مختلف و با مواد گوناگون تهیه می‌کنند. اصولا هرچه هوا سردتر باشد، برش غلیظ‌تر و چرب‌تر است. اساس برش، آب قلم گاو است كه مصرف بیش از حد آن به دلیل چربی بالا توصیه نمی‌شود، مگر در مواردی كه پزشك بگوید. یادتان باشد برش ایرانی‌پسند است.

بـرش، غذای زمستانی به سبک روس ها!

مواد لازم برای ۶ تا ۱۰ نفر:
  • كره: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: 2عدد، ساطوری
  • هویج متوسط: 3 عدد، نگینی
  • شلغم: یك عدد، نگینی‌(اختیاری)
  • گوشت چرب گوساله: 500 گرم، قیمه‌ای درشت
  • سیر: 3 حبه،‌ خردشده
  • آب قلم گوساله: 9 پیمانه
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
  • كلم برگ متوسط: یك عدد، رشته‌ای
  • گوجه‌فرنگی درشت: 3 عدد، نگینی بدون پوست
  • چغندر درشت: 3 عدد، رنده درشت
  • ماست كیسه‌ای ترش: برای تزیین
روش تهیه:

۱- كره را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز، هویج و شلغم را در آن ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود و كمی رنگ بگیرد. سیر و گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را ۶-۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.

۲- آب قلم را اضافه كنید و هنگامی كه به جوش آمد، شعله را كم كرده و آن را یك ساعت بپزید.

۳- كلم خردشده را حداقل نیم ساعت در آب سرد خیس كنید تا نفخ آن گرفته شود، سپس به برش اضافه كنید و یك ساعت دیگر آن را بپزید.

۴- گوجه‌فرنگی را خرد كرده و همراه چغندر به سوپ اضافه كرده و پس از یك ساعت نمك و فلفل آن را اندازه كنید. گاهی در این مرحله كمی سركه سفید به برش اضافه می‌كنند.

۵- پس از اینكه برش غلیظ شد و گوشت پخت، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و در ظرف بكشید. برش را با ماست ترش تزیین كرده و سرو كنید.


نکته آشپزی:

بهترین گوشت، سر سینه گوساله است كه چربی خوبی برای برش دارد.


محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج