۵۶۴۱۶۴ ۳ نظر
۵۰۰۳

۲ غذای ترکیه‌ای، با ذائقه ایرانی

رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در ۱۹ ماه مه ۱۹۸۰ در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه ای است.

ماهنامه سفره ایرانی: رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در ۱۹ ماه مه ۱۹۸۰ در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه ای است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشاوندان در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف ترکیه ای را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

مافین لاهماجون

مواد لازم خمیر:

  • شیر: ۱ پیمانه
  • ماست: ۱۱۰ گرم
  • روغن زیتون: ۸۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • خمیر مایه: ۱۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • آرد: ۴ الی چهار و یک دوم پیمانه

مواد لازم میانی:

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز درشت (خرد شده): 1 عدد
  • فلفل سبز (ریز خرد شده): 2 عدد
  • گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
  • گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 1 عدد
  • برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • زیره: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • مواد اضافه: زرده تخم مرغ

2 غذای ترکیه‌ای، با ذائقه ایرانی
طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه خمیر تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را در ظرفی قرار داده، روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و در محلی گرم بگذارید تا ور بیاید.

2. در این فاصله برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید و گوشت چرخ کرده و پیاز را در آن تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، برگ جعفری خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
3. گلوله های کوچکی از خمیر جدا کنید و کمی کف دست خود پهن کنید، مقداری از مواد میانی را وسط هر یک از آنها قرار داده و لبه های کناری را کمی جمع کنید.
4. آنها را به حفره های قالب مافین انتقال داده و با برس، زرده تخم مرغ زده شده را روی آنها بمالید. پس از گذشت 15 دقیقه آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.
پلوی گوشت و پیازچه

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی (خرد شده): ۵۰۰ گرم
  • پیازچه (ریز خرد شده): ۹۰ گرم
  • برنج: ۳ پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

2 غذای ترکیه‌ای، با ذائقه ایرانی
طرز تهیه:

۱. برنج را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. پیازچه ها را ریز خرد کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
۲. مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود. نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و ظرف را کنار بگذارید.

۳. پیازچه ریز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید. گوشت سرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت و پیازچه سرخ شده را کف قابلمه قرار دهید.
۴. برنج را که در آب جوش کمی پخته و آبکش کرده اید روی مواد بریزید. کمی آب و روغن روی برنج بریزد. پس از این که آبش کشیده شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید پلو دم بکشد، سپس سرو کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج