۷۱۴۰۰۲ ۱۱ نظر
۵۰۴۳

ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی‌ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

مجله سرآشپز: اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.

مواد مورد نیاز

  • ماهیچه گوسفند: 1 عدد
    پیاز: ۲ عدد
    زنجبیل تازه (رنده شده): 1 قاشق چای خوری
    سیر (له شده): ۲ حبه
    فلفل سیاه: 1 دوم قاشق چای خوری
    نمک: ۱ قاشق چای خوری
    روغن مایع: 1 لیتر

ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

روش پخت:

۱. ماهیچه را تمیز کرده و کاملا بشویید، بعد آن را درون قابلمه ای قرار دهید.

۲. روغن و ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و (حدو د ۳۰ دقیقه) بگذارید تا روغن به جوش آید و کف کند. بعد کف روی ماهیچه را جمع کنید.

۳. زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا ماهیچه بپزد.

۴. ۳۰ دقیقه آخر پخت، پیاز را چهار قاچ کرده و به ماهیچه اضافه کنید تا بپزد.

۵. ماهیچه پخته شده را همراه با چلو یا باقالی پلو سرو کرده و به دلخواه تزیین کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج