۱۳۱۴۲۱۶
۶۸ نظر
۱۳۹۸۰
۶۸ نظر
۱۳۹۸۰

کاش مادرم مرا سقط می‌کرد و در خاورمیانه به دنیا نمی‌آمدم...

یکی از رسانه‌های داخلی، ویدئویی درباره سقط جنین تولید کرده و از کسانی که با آنها مصاحبه می‌کند، درخواست می کند که سقط جنین را متصور شوند.

برترین‌ها: یکی از رسانه‌های داخلی، ویدئویی درباره سقط جنین تولید کرده و از کسانی که با آنها مصاحبه می‌کند، درخواست می کند که سقط جنین را متصور شوند.

کاش مادرم مرا سقط می‌کرد و در خاورمیانه به دنیا نمی‌آمدم...

 

سقط جنین که جدیدا به دلیل طرح جوانی جمعیت پربحث شده بود و از این جهت مبلغی اضافی در راستای اجرای این طرح در فیش های آب مشترکان دیده میشد، باعث شده که کاربران بیشتر به این ویدئو توجه کنند. چرا که به قول یکی از کاربران که عکس فیش آب خود را منتشر کرده و نوشته بود: چرا باید هزینه طرح جوانی و بچه دار شدن مردم را من بدهم؟

جدا از این موضوع سقط جنین به دلیل تابوهای موجود و غیر شرعی بودن آن، همیشه در دستور کار فعالین حقوق زنان، دیده میشد. یکی از تفاوت هایی که در این بحث به چشم میخورد، این است که آنطور که به نظر میاید، این ویدئو نتوانسته برای خود رای موافق جمع کند. انگار که تولید کننده آن توجه نداشته، این ویدئو برای مخاطب هایی ساخته میشود  که در فشار اقتصادی و اجتماعی در حال غرق شدن هستند که در ادامه با خواندن برخی نظرات این موضوع، بیشتر دیده میشود.

کاربری به نام آفرین نوشته: ‌محتوایی ساختگی و پر ایراد بود، چرا هیچکس جز اون دو خانم (که از قضا مادر دو بچه غافل از دنیا و در خوابن) حرفی نزد؟ از اون تخم مرغ باید چه نتیجه ای میگرفتیم؟ درمورد سقط جنین هم کورتاژ با انبر روش سنتیه نه رایج. اصلا یکی جوجه رو با انبر "زنده" از شیشه درمیاورد میخواستید چی بگید.

الهام هم از تجربه تلخ خود گفت: مادر من برای اینکه نتونست سقط جنین کنه در جوانی، در حالی که ۳۴ سال داشت فوت کرد. ترحم و اینا هم نمیخوام. این چرندیات تولید میشه بی‌اینکه بپرسه: سرنوشت زنانی که جوان زیر خاک رفتند، فرزندانی که بدون ناز و نواز بزرگ شدند چه شد. بی‌اینکه بگه مادران چطور زود فرتوت شدند.

تی، دی به برسی بعد متفاوت ماجرا پرداخته: ‌جنین که توده ای سلولی و نسبتا بی شکله و در پنج هفتگی به اندازه ی یک دانه ی کنجد، در شش هفتگی به اندازه ی یک عدس، در هشت هفتگی به اندازه ی یک لوبیا قرمز و تازه در پانزده هفتگی به اندازه ی یک سیبه از نظر شما حس و روح داره و درد میکشه اما مادر بیولوژیک با چندین سال سن خیر!

نیکو هم درددل کرد: ‌اونوقت همین ادما که میگن زنده است و موجود زنده رو چرا باید اذیت کنم موجود زنده رو همونایین که دم گربه ها رو میبرن یا به حیوانات بی خانمان لگد میزنن و ازارشون میدن و با ماشین از روشون رد میشن. بعد به بچه ای که درد رو حس نمیکنه میرسن دلشون رحم میاد

آلفا، کاربری که دندان پزشک است، از تجربه غم انگیز خود درباره یکی از بیماران گفته: ‌بخش دوم این ویدیو رو من دارم بعنوان به دندون پزشک طرحی در مرکزم میبینم. موجود پاکی که خدا بهت داده رو‌میارن و یکی درمیون دندون پوسیده و کشیدنی بچه شب تا صبح از دندون درد مرده و زنده شده و پدر مادری که پول ندارن حتی دندون دائمی بچه رو نگه دارن.

کاربر زردآلو خوشحال، برخلاف اسمش، از ناراحتی خود توییت کرده: مامانم سر من و داداشم چون دوقلو بودیم بارها تلاش برای سقط کرده بود واسه همین ما حدودا ۷ ماهه به دنیا امدیم و من فقط ۶۰۰ گریم وزن داشتم و حدود یکسالی و زیر دستگاه و بیمارستان زندگی کردم ! ولی من الان موافق سقطی هستم که بچه نابجا یا در خانواده نا مناسب باشه!

سمیرا به مسئله پزشکی این ماجرا پرداخته : جنین اصن از ۲۰ هفتگی روح میگیره بعد برگشته میگه از وقتی تو شکم مادره روح داره. ضمنا سقط زیر ۱۲ با قرص انجام میشه بالای ۲۰ هفته هم با قرص میشه باعث زایمان شد و اون کورتاژی که شما میبینید به ندرت اتفاق میوفته برای بقایا.

کاربر مهربان، درباره این ویدئو با خاطری رنجیده گفته: ترجیح میدادم مامانم منو با ‘انبر’ از شیکمش در بیاره بیرون تا توی خاورمیانه به‌دنیا نیام

ژیان هم نوشت: ‌برخوردشون با سقط جنین هم مثل مهاجرته. فکر می‌کنن واسه آدما راحته گذشتن از آسایش و به دردسر انداختن خودشون تو این مملکت و تحمل درد و رنج بعدش. بدون ذره‌ای تلاش برای درک مسئله جفتش انتظار دارن فکر و نگاهت رو عوض کنی و مثل خودشون بشی.

فانو توییت کرد: متاسفم ولی جوجه‌ رنگی‌ای که بکار بردید برای مثال زدن، خودش یه نوع جنایت بشریته واقعا. و خب شاید سقط جنین جنایت باشه ولی به دنیا آوردن یه بچه‌ی بی آینده‌ی بلاتکلیفِ بی آسایش، تو یه خانواده‌ی بی مسئولیتِ فقیرِ بی اهمیت (که میتونه همون خانواده هم نداشته نباشه) سوپر جنایته...

سام رضا گفته: فاجعه است که تمام مصاحبه شونده ها آشنایی حتی اولیه با امر به این مهمی نداردپایان خودخواسته بارداری  عملی بسیار ساده و لازم وکاربردی وحق طبیعی یک زن در وهله اول و بعد مرد است که بخواهند جلوی یک رخداد که بر هر دلیلی  آمادگی لازم برای عوارض وشرایط ناشی از وقوعش را ندارند؛بگیرند

چه زمانی طلا بخرم؟

تکنیک‌های دریافت سود روی طلا (+ پیش بینی قیمت طلا) رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج