۱۴۸۶۳۹۱
۱۲ نظر
۹۷۳
۱۲ نظر
۹۷۳
پ

این خوراکی‌ها شما را چند قدم به مرگ نزدیک‌تر می‌کنند

انتخاب‌ رژیم‌های غذایی بد می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را افزایش دهد و عملکردهای حیاتی بدن را مختل و در برخی موارد حتی طول عمر را کوتاه کند. در این مطلب با ۵خوراکی رایجی که بر سلامت و طول عمر تأثیر منفی دارند آشنا شوید.

همشهری آنلاین: انتخاب‌ رژیم‌های غذایی بد می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را افزایش دهد و عملکردهای حیاتی بدن را مختل و در برخی موارد حتی طول عمر را کوتاه کند. در این مطلب با ۵خوراکی رایجی که بر سلامت و طول عمر تأثیر منفی دارند آشنا شوید.

2402917_891

نتایج یک مطالعه‌ در سال2010 به‌وضوح نشان داد که مصرف گوشت قرمز و فرآوری‌شده‌(مانند سالامی، مرغ منجمد یا سوسیس‌) با افزایش قابل توجه میزان مرگ‌ومیر، خطر سرطان و افزایش خطر بیماری‌های قلبی مرتبط است. این گوشت‌ها سرشار از چربی‌های اشباع‌شده و سدیم هستند و به بروز فشار خون کمک می‌کنند.

نوشیدنی‌های قندی

مصرف نوشابه‌های گازدار، انرژی‌زا و سایر نوشیدنی‌های حاوی قند منجر به افزایش وزن، مقاومت در مقابل انسولین و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع2، بیماری‌های قلبی و مشکلات کبدی می‌شود. سال2021 اعلام شد این نوشیدنی‌ها به‌دلیل کمک به بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و بیماری‌های مرتبط با چاقی عامل بیش از 184هزار مرگ در سراسر جهان است.

غلات تصفیه‌شده

غلات تصفیه‌شده مانند نان ، برنج سفید و ماکارونی که فاقد مواد مغذی ضروری مانند فیبر، ویتامین‌ و مواد معدنی‌ است، باعث افزایش و کاهش سریع قند خون می‌شود و به مرور خطر ابتلا به دیابت نوع2 و چاقی را افزایش می‌دهد.

غذاهای سرخ‌شده

فست‌فود از مضرترین غذاها برای سلامت  است. این غذاهای سرخ‌شده اغلب در روغن‌هایی با چربی ترانس سرخ می‌شوند که عامل افزایش سطح کلسترول بد(LDL) و کاهش کلسترول خوب(HDL) هستند و خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش می‌دهند.

تنقلات بسته‌بندی‌شده

چیپس، کراکر و سایر تنقلات بسته‌بندی‌شده مملو از افزودنی‌های ناسالم، نگهدارنده‌ها و نمک هستند. مصرف بیش از حد سدیم کلرید(نمک خوراکی) در این تنقلات می‌تواند منجر به فشار خون بالا، مشکلات کلیوی و افزایش خطر سکته شود.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • قنبر

    پس چی موند برا خوردن

  • چشم سوم

    درکل نان بربری بهتره،ومیوه جات مخصوصاسیب قرمزبرای رفع گرسنگی بین نهاروشام وبعدصبحانه بافاصله یک ساعت خوبه،برنج ایرانی اندازه دوگپ گیرکوچک وسه قاشق غذاخوری فقط خورشت قورمه سبزی-قیمه وفسنجان درنهاروشام،برای دیابتی ولاغری خوبه!البته دوکپ گیرکوچک برنج ایرانی باسینه یاران مرغ میشه درمابین هفته یاآخرهفته هابجای خورشت استفاده کردوعالیه!

  • م م

    چرت پرت

  • آبادان عشقم

    فقط برای ما ایرانیها باعث مرگ میشه!!!

  • آخرین سنڪَـر سڪوتـه

    فک کردین الان زنده ایم؟ و زندگی میکنیم؟ مرگ شرف داره به این زندگی که برامون ساختن

  • سعید

    انجیر و کنجد و رون زیتون و پنیر بدون پالم از سفره مردم ایران خیلی وقته پریده مجبورن مواد مضر بخوریم

  • صحرا

    الحمدلله یه کاری کردین دیگه کسی گوشت نمیتونه بخره ،چه برسه بخوره

  • زهرا

    همه چی ضرر داره پس نباید بخوریم🤬

  • بهنام

    هر چی خواستید بخورید تا چند سال دیگه چیزی نمی شه خورد دیگه.

  • سلام

    ممنون از توضیحات مفید شما. زنده باشی مهربان

  • بیتا

    آخرش چی مگه قرار نیست بمیریم پس بخوریم
    چه بخوریم چه نخوریم آخرش مرگه پس بخور وبمیر حسرت تو دلت نمونه😂

  • amirSS

    خیلی عجیبه هرچی که ضرر داره زیاد هست و ارزون
    ولی هرچی مفیده و ضرر نداره کم و گران

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج