املت اسفناج؛ شروع یک روز عالی با یک صبحانه مقوی!
نیمرو اسفناج میتواند یک صبحانه خوشمزه و متنوع و هم زمان یک صبحانه رژیمی نیز محسوب شود که از مواد کم و طرز تهیه آسان نیز برخوردار است.
همشهری آنلاین: نیمرو اسفناج میتواند یک صبحانه خوشمزه و متنوع و هم زمان یک صبحانه رژیمی نیز محسوب شود که از مواد کم و طرز تهیه آسان نیز برخوردار است.
برای شمایی که قصد دارید روزتان را با یک صبحانه مقوی یا غذای جدید آغاز کنید، نیمرو با اسفناج را پیشنهاد میدهیم. نیمرویی که تفاوت چندانی هم با املت اسفناج ندارد و بدلیل داشتن مواد اولیه مفید، انرژی لازم را به بدن هدیه می کند. این طرز تهیه غذای ساده و فوری ، میتواند به عنوان یک صبحانه رژیمی هم سرو شود.
مواد لازم نیمرو با اسفناج مقوی
موادلازم میزان لازم
اسفناج ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
گردو ۴ عدد
روغن زیتون مقداری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه نیمرو خوشمزه اسفناج
مرحله اول طرز تهیه این صبحانه خوشمزه و متنوع، آماده کردن میکس اسفناج، گردو، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه است که با هر دستگاهی میتوانید آنها را باهم میکس کرده و داخل تابه بریزید.
روی مواد میکس شده دو عدد تخم مرغ بشکنید و اجازه دهید خوب بپزد.
برای جلوگیری از ایجاد بوی زهم در نیمرو، نکاتی که در مطلب قبلی گفته شد رعایت و از هم زدن بیش از اندازه تخم مرغ هنگام پخت خودداری کنید.
نکات مهم
۱ ـ هنگام شستن اسفناج باید به این نکات توجه داشته باشید که اسفناج حاوی شنریزه است؛ بنابراین آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شنهای آن تهنشین شود و در آخر بهتدریج از اسفناجهای رویی بردارید و با آب سرد آبکشی کنید تا شنهای تهنشین شده دوباره به اسفناجها نچسبند. هرگز اسفناج را پس از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نشود. اسفناج را به مقدار مورد نیاز بپزید و هیچوقت آن را به صورت پخته شده نگهداری نکنید. هنگام خرید اسفناج برگهای لطیف و تازه آن را انتخاب کنید. برگهای درشت و تیرهرنگ برای این املت مناسب نیست. همچنین اسفناج را باید در اندازههای چهار سانتیمتری خرد کنید. برای پخت این املت بهتر است از اسفناجهای خیلی ریز یا در اصطلاح بیبی اسفناج استفاده کنید.
۲ ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایمتری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و میشود آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش میتوان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوهبر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمیدهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمیگیرند.
نظر کاربران
یهعمرکهمیگننرگسی،شمااسمشتغییردادمثلفرهنگگذاشتیاملت.....