۱۵۱۳۱۴۴
۱ نظر
۷۰۵
۱ نظر
۷۰۵
پ

حکم ۲۰سال حبس برای پرستار قاتل

یک پرستار کودک در هاوایی به اتهام قتل یک دختر بچه ۷ ماهه، به ۲۰ سال زندان محکوم شد.

همشهری آنلاین: یک پرستار کودک در هاوایی به اتهام قتل یک دختر بچه ۷ ماهه، به ۲۰ سال زندان محکوم شد.

5183198

 ۶ سال پیش پلیس هاوایی در جریان مرگ مرموز یک کودک ۷ ماهه به نام ابیگل لوبیش در یک خانه ویلایی قرار گرفت.

تحقیقات نشان می‌داد که نوزاد بر اثر مسمومیت دارویی جان خود را از دست داده است. در این حادثه انگشت اتهام به سوی دیکسی ویلا، پرستار این کودک نشانه رفت و پلیس او را دستگیر کرد. پرستار جوان اما خود را بی‌گناه دانسته و اتهاماتش را رد می‌کرد.

با این حال پلیس در بررسی‌ها دریافت که این پرستار مجبور بود همزمان از سه کودک دیگر ، برادر ۲ ساله مقتول و دو فرزند زیر ۵ سال خودش مراقبت کند و بسیار تحت فشار بوده است. بعدها مشخص شد که وی برای اینکه بتواند به کارهایش برسد، مقداری دارو به نوزاد داده تا او را بخواباند.

بر اساس گفته مقامات دادگاه، این دارو هرگز نباید بدون دستور پزشک به هیچ کودک زیر ۶ سال داده شود.

این پرستار چهارشنبه گذشته به اتهام قتل نوزاد ۷ ماهه به ۲۰ سال زندان محکوم شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • gk

    حکم مایوس کننده است،اتفاقی پیش آمده ومقصر نیست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج