ثروتمندها بیشتر در کدام کشورها ساکن هستند؟
ایالات متحده بر ثروت جهانی سلطه دارد؛ این کشور بیش از یکسوم میلیونرهای جهان و نزدیک به ۴۰ درصد از صدمیلیونرها را در خود جای داده است.
روزیاتو: ایالات متحده بر ثروت جهانی سلطه دارد؛ این کشور بیش از یکسوم میلیونرهای جهان و نزدیک به ۴۰ درصد از صدمیلیونرها را در خود جای داده است. چین در تمام سطوح ثروت در رتبه دوم قرار دارد، اما در مقایسه با آمریکا، در تعداد افراد بسیار ثروتمند، بهویژه میلیاردها، کمبود قابلتوجهی دارد. توزیع جهانی ثروت، تصویری از تمرکز شدید آن در چند کشور را نشان میدهد. در این نمودار، کشورهای دارای بیشترین جمعیت ثروتمند به سه طبقه تقسیم شدهاند: میلیونرها، صدمیلیونرها (با بیش از ۱۰۰ میلیون دلار دارایی) و میلیاردرها.
دادهها و توضیحات
این دادهها از آمار شرکت Henley & Partners گرفته شدهاند و افراد را براساس ثروت نقدی قابل سرمایهگذاری به دلار آمریکا (تا دسامبر ۲۰۲۴) در سه سطح ثروت طبقهبندی میکند.
ایالات متحده با اختلاف زیاد پیشتاز است
ایالات متحده دارای بزرگترین جمعیت ثروتمندان در جهان است؛ با ۶ میلیون میلیونر، بیش از ۱۰ هزار صدمیلیونر و ۸۶۷ میلیاردر. اقتصاد بزرگ، بازارهای سرمایهی عمیق و اکوسیستم استارتاپی قوی، این کشور را به اصلیترین مقصد برای ایجاد ثروت تبدیل کردهاند.
چین در رتبه دوم اما با فاصله
چین در هر سه ردهی ثروت در رتبه دوم قرار دارد: تقریباً ۸۲۸ هزار میلیونر، ۲٬۲۵۸ صدمیلیونر و ۲۷۸ میلیاردر.
با توجه به جمعیت بسیار بیشتر چین نسبت به آمریکا، نسبت افراد فوقثروتمند در آن کمتر است. این مسئله میتواند نتیجهی ترکیبی از کنترل حکومت بر سرمایه، تعداد کمتر شرکتهای بینالمللی و سیاستهای جدید محدودکنندهی تجمیع ثروت باشد.
اروپا و آسیا جدول را تکمیل میکنند
آلمان، ژاپن و بریتانیا هرکدام بین ۵۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار میلیونر دارند، اما تعداد صدمیلیونرها و میلیاردرها در آنها بسیار کمتر است؛ که نشاندهندهی توزیع متوازنتر ثروت یا حداقل تمرکز کمتر آن در رأس است.
سوئیس و استرالیا، با وجود جمعیت کمتر، جمعیت ثروتمند زیادی دارند که بازتابی از اقتصادهای توسعهیافته و استانداردهای بالای زندگی آنهاست.
نظر کاربران
بیشترین مهاجران و فقرای افغانستان کدام کشورن ؟ ایران