طرز تهیه کباب کوبیده با بوقلمون؛ خوشمزه و مجلسی
کباب کوبیده مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که که می توانیم آن را جایگزین کباب کوبیده با گوشت قرمز کنیم.
همشهری آنلاین: کباب کوبیده مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که که می توانیم آن را جایگزین کباب کوبیده با گوشت قرمز کنیم.
اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید کباب تابه ای با گوشت بوقلمون می تواند یک انتخاب عالی برای زمان هایی باشد که دلتان کباب تابه ای می خواهد.
مواد اولیه
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل ۱.۴ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱.۴ قاشق چایخوری
سینه بوقلمون چرخ کرده ۱ کیلوگرم
دنبه ۲۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
جوزهندی ۱.۴ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا پیازها را به چهار قسمت تقسیم کنید. سینه های بوقلمون را نیز تکه تکه کنید. سینه های بوقلمون بدون استخوان باشد.
پیاز، دو حبه سیر، تکه های بوقلمون و دنبه و کره را داخل غذاساز بریزید و همه مواد را چرخ کنید تا مانند یک خمیر شود. کره و دنبه به خاطر این اضافه می شود که خشکی بیش از حد سینه بوقلمون را بگیرد.
بعد از چرخ شدن، نمک، زنجبیل، فلفل سیاه، زردچوبه، جوز هندی، کمی زعفران دم کرده، آرد سوخاری به خمیر بوقلمون اضافه کنید و خوب ورز دهید.
در ادامه جعفری را ریز ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه خرد شده بسیار ریز به خمیر اضافه کنید و ورز دهید. حواستان باشد آب سبزی و فلفل دلمه ای را خوب بگیرید و بعد اضافه کنید. البته ریختن جعفری و فلفل دلمه ای کاملا اختیاری است و می توانید استفاده نکنید.
چند عدد نایلون را روی میز کار پهن کنید. خمیر را به قطعات ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و روی نایلون شبیه کباب پهن و باریک کنید. شما می توانید این کباب ها را داخل فریزر نگهداری کنید و هر زمان خواستید به اندازه مورد نیاز استفاده کنید.
کباب ها را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند و مواد خوب به خورد هم بروند و گوشت کمی خودش را جمع کند. بعد آن را روی چدن گریل کنید.
کباب بوقلمون را می توانید به سیخ هم بکشید و روی زغال کباب کنید. حتی می توانید در روغن و کره سرخ کنید.
حتما این کباب نرم و آبدار را درست کنید و به همراه برنج زعفرانی و گوجه کبابی نوش جان کنید.
ارسال نظر