۱۵۳۴۰۱۵
۱۹۰
۱۹۰
پ

رییس باند سارقان مسلح اهواز در مشهد دستگیر شد

سرکرده باند سرقت های مسلحانه از منازل اهواز که به مشهد گریخته بود، درحالی با رصدهای اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر شد که تا کنون به بیش از ۳۰ فقره سرقت در پوشش ماموران اطلاعاتی و مواد مخدر اعتراف کرده است.

خبر فوری: سرکرده باند سرقت های مسلحانه از منازل اهواز که به مشهد گریخته بود، درحالی با رصدهای اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر شد که تا کنون به بیش از ۳۰ فقره سرقت در پوشش ماموران اطلاعاتی و مواد مخدر اعتراف کرده است.

download+(3)_edit_53432210237157

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی روز گذشته در پی دستگیری این متهم تحت تعقیب  گفت: کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت های مسلحانه پلیس آگاهی خوزستان، مدتی قبل یک باند مخوف سرقت های مسلحانه از منازل مردم را متلاشی کردند که با جعل عناوین ماموران اطلاعاتی یا ستاد مبارزه با مواد مخدر و سوار بر یک دستگاه پژو پارس اقدام به اخاذی می کردند یا اموال با ارزشی مانند طلا را می ربودند.

سرهنگ کارآگاه نبی اله مرادی افزود: درحالی که اعضای این باند خطرناک با تلاش شبانه روزی و فعالیت های اطلاعاتی کارآگاهان زبده پلیس آگاهی اهواز دستگیر شده بودند، یکی از عاملان اصلی سرقت های مذکور متواری شد و به مکان نامعلومی گریخت.

این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: پس از چند ماه رد زنی های پلیسی بالاخره سرنخ هایی به دست آمد که نشان می داد سرکرده این باند در مشهد مخفی شده است و به همراه خانواده اش به طور مخفیانه در منطقه ای از شهر زندگی می کند.

بنابراین با هماهنگی های پلیس، نیابت قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب مشهد ارسال شد و خیلی زود نیابت مذکور با دستور قاضی محمودعارفی راد (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) به پلیس آگاهی خراسان رضوی ابلاغ شد.

سرهنگ مرادی با اشاره به اهمیت و حساسیت دستگیری این تبهکار خطرناک تصریح کرد: با توجه به این که احتمال می رفت متهم تحت تعقیب مسلح باشد، جلسه کارشناسی و تحلیلی کارآگاهان اداره جنایی به فرماندهی سرهنگ محمدهمتی (رئیس اداره جنایی آگاهی) تشکیل شد و همه ابعاد این ماجرا مورد واکاوی های تخصصی قرار گرفت.

همچنین رصدهای اطلاعاتی برای شناسایی محل دقیق اختفای متهم با همکاری شبانه روزی کارشناسان اداره اطلاعات جنایی آغاز شد و بدین ترتیب گروهی از افسران ورزیده در حالی وارد عمل شدند که بررسی های نامحسوس نشان داد «امید-ب» (متهم تحت تعقیب) در سوئیت های اجاره ای زندگی می کند و هر بار مخفیگاه خود را تغییر می دهد تا این که آخرین مخفیگاه وی در هسته مرکزی شهر شناسایی شد و بلافاصله به محاصره کارآگاهان اداره جنایی درآمد.

سرهنگ نبی اله مرادی خاطرنشان کرد: در این عملیات ضربتی، متهم مذکور در خواب غافلگیر شد و بی درنگ به مقر انتظامی انتقال یافت.

وی گفت: در بازجویی های مقدماتی مشخص شد که سرکرده باند به همراه دیگر همدستانش بیش از ۳۰ فقره سرقت مسلحانه تحت عنوان مامور در اهواز انجام داده اند اما در آخرین سرقت اقدام به شلیک چند گلوله با سلاح کلت کمری کرده اند که بلافاصله تحت تعقیب کارآگاهان پلیس اهواز قرار گرفته اند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه داد: در بررسی های پلیس مشخص شد که متهم مذکور در مشهد نیز زنانی را که طلاهای زیادی به همراه داشتند، شناسایی کرده و قصد سرقت از منازل آنان را داشت که قبل از هر اقدامی در چنگ قانون گرفتار شد.

وی افزود: تحقیقات بیشتر درباره جرایم این تبهکار سابقه دار با انتقال وی به پلیس آگاهی اهواز ادامه خواهد یافت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج