۱۵۳۵۳۶۱
۲۵۰
۲۵۰
پ

آخرین وضعیت پرونده انفجار در بندرعباس

سخنگوی قوه قضائیه درباره سرانجام پرونده انفجار بندر شهید رجایی گفت: در حال حاضر دیه تمام متوفیان پرداخت شده همچنین در خصوص خسارات خوردهای فاقد بیمه بدنه نیز همه خودروها ارزیابی و به صورت کامل پرداخت شد.

خبرگزاری مهر: سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی در خصوص پرونده انفجار بندر شهید رجایی گفت: اقدامات متعددی از زمان شروع حادثه تاکنون دنبال شده؛ گزارش شده در ماه گذشته از مسئولان بیمه کشور و مدیران ارشد بیمه و تجار و حادثه دیدگان نشست‌های پیاپی رو برگزار کردند، از جمله گزارش بیمه مرکزی در خصوص پرداخت‌ها ارائه کرد.

اصغر+جهانگیر

جهانگیر گفت:  در حال حاضر دیه تمام متوفیان پرداخت شده همچنین در خصوص خسارات خوردهای فاقد بیمه بدنه نیز همه خودروها ارزیابی و به صورت کامل پرداخت شد.

وی افزود: در نهایت اینکه همه شرکت‌های بیمه متعهد شدند ظرف ۴٨ ساعت نسبت به تعهدات خود اقدام کنند انشاالله با همراهی دستگاه‌ها حقوق مردم به موقع استیفا خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج