فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۱۳۷۳
۲ نظر
۱۶۲۵
۲ نظر
۱۶۲۵
پ

استایل خاص و جوان‌پسند شراره رخام در ۵۴ سالگی

شراره رخام، بازیگر سینما در اکران فیلم «ناجورها» با ظاهری متفاوت حاضر شد و استایلش واکنش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی به همراه داشت.

برترین‌ها: شراره رخام، بازیگر سینما در اکران فیلم «ناجورها» با ظاهری متفاوت حاضر شد و استایلش واکنش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی به همراه داشت. بسیاری از کاربران، ظاهر شاداب و استایل جوان‌پسند این بازیگر ۵۴ ساله را غافلگیرکننده توصیف کردند و به تغییرات او در مقایسه با گذشته توجه نشان دادند.

photo_2025-07-09_20-41-07 (1)

شراره رخام (زاده ۱۷ مرداد ۱۳۵۰ در تهران) بازیگر ایرانی است. شراره رخام اولین تجربه خود را در سال ۷۴ با عروسک کاغذی پشت سر گذاشت. از دیگر نقش‌های او می‌توان به سریال‌های آژانس دوستی و کلانتر ۲ اشاره کرد.

541211862_18415656331129363_3821282694150078608_n.heic

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    این جوان پسنده؟؟

  • ناشناس

    تا پنجاه و پنج سالگی خوب بدنش طاقت آورده اینهمه بوتاکس و فیلر و عمل زیبایی و ژل را،جدیدا یه هنرپیشه خارجی خانم جوان که از این پانزده سال کوچکتر بود از شدت تزریق ژل و...مرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج