فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۶۹۹۶
۱۰۰۱
۱۰۰۱
پ

اولتیماتوم دادستان تهران به کافه‌های متخلف

در پی تشدید برخورد با کافه‌های متخلف، دادستان تهران اعلام کرد متصدیان این واحدها «اول بازداشت و سپس واحد صنفی تعطیل خواهد شد.»

خبرگزاری فارس: در پی تشدید برخورد با کافه‌های متخلف، دادستان تهران اعلام کرد متصدیان این واحدها «اول بازداشت و سپس واحد صنفی تعطیل خواهد شد.» این تصمیم در پاسخ به مطالبات مردمی برای مقابله با هنجارشکنی و پس از تعطیلی چندین کافه به دلیل عرضه مشروبات الکلی و برگزاری پارتی‌های مختلط اتخاذ شده است.

89293700a2bb4112a3063b3f3871da94

موج پلمب و تعطیلی کافه‌های متخلف در پایتخت در حالی ادامه دارد که طی روزهای اخیر چند واحد صنفی به دلیل عرضه مشروبات الکلی و برگزاری پارتی‌های مختلط برای همیشه تعطیل و متصدیان آنها بازداشت شده‌اند.

در تازه‌ترین اقدام، کافه «بارون» به دلیل عرضه مشروبات الکلی و ایجاد محیطی ناسالم پلمب و متصدی آن به مقام قضایی معرفی شد. پیش‌تر نیز کافه‌رستوران «کاریز» در بوستان نهج‌البلاغه به دلیل تخلفات گسترده از جمله سرو مشروبات الکلی، برهنگی و برگزاری پارتی مختلط برای همیشه تعطیل شد و دو کافه «بانی‌چو» و «سوئیت لانژ» نیز به علت تخلفات عمده پلمب شدند.

این روند برخورد قاطع با متخلفان، پاسخی است به مطالبه جدی مردم که بارها در قالب پویش‌های مردمی در سامانه «فارس من» خواستار مقابله بی‌امان با هنجارشکنی‌ها در کافه‌ها و رستوران‌ها شده بودند.

علی صالحی، دادستان تهران، در نشست ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور نمایندگان اتحادیه‌های کافی شاپ‌ها، رستوران‌ها و نیروی انتظامی هشدار داد: «در صورت بروز هرگونه تخلف هنجارشکنانه، ابتدا متصدی واحد بازداشت خواهد شد و سپس واحد صنفی تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.»

در همین حال، علی زعفری، نایب‌رئیس اتحادیه کافه‌شاپ‌های تهران، نیز در واکنش به حواشی اخیر گفت: «اخیراً پدیده‌ای نوظهور در حال شکل‌گیری است که هیچ سنخیتی با فضای کافه ندارد. رقص، آواز و مهمانی‌های پرزرق‌وبرق در شأن محیط کافه نیست. کافه باید همان محیط آرامش و نوشیدن قهوه باقی بماند.»

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج