۱۵۵۱۶۱۴
۶ نظر
۲۰۱۹
۶ نظر
۲۰۱۹
پ

ادعای گستاخانه وزیر خارجه آلمان علیه ایران

وزیر خارجه آلمان روز دوشنبه در اظهاراتی ایران و انصارالله یمن را به تلاش برای «بی‌ثبات کردن منطقه» متهم کرد.

ایسنا: وزیر خارجه آلمان روز دوشنبه در اظهاراتی ایران و انصارالله یمن را به تلاش برای «بی‌ثبات کردن منطقه» متهم کرد.

2051366_671

«یوهان واده‌فول» وزیر خارجه آلمان در اظهاراتی که توسط صفحه رسمی وزارت خارجه آلمان در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده، آمده است: «اتحادیه اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس منافع مشترکی دارند. آلمان در حال گسترش شراکت‌های جهانی خود است. ما در منطقه خلیج فارس با شرکای خود در زمینه‌های اقتصادی و امنیتی همکاری نزدیک داریم.»

وی ادامه داد: «حوثی‌ها نه‌تنها با حملات خود اسرائیل را تهدید می‌کنند، بلکه تجارت جهانی را نیز به خطر می‌اندازند. اروپا و به‌ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس از این وضعیت آسیب می‌بینند. اتحادیه اروپا از طریق عملیات دریایی آسپیدس به امنیت در دریای سرخ کمک می‌کند.»

وزیر خارجه آلمان در ادامه با طرح این اتهام که انصارالله «گروه نیابتی» ایران است مدعی شد که تهران از آن‌ها برای «بی‌ثبات کردن منطقه» استفاده می‌کند.

وی گفت: «ما ـ به همراه شورای همکاری خلیج فارس ـ در مواجهه با ایران بر اساس نظام بین‌المللی مبتنی بر قانون عمل می‌کنیم.»

واده‌فول عنوان کرد: «در روزهای آینده، اجرای مرحله نخست طرح صلح آمریکا برای غزه اهمیت اساسی دارد. کشورهای منطقه از این طرح حمایت می‌کنند که نشانه‌ای مثبت است. اما کارهای زیادی باقی مانده است و ما نیز سهم خود را انجام خواهیم داد.»

وی در انتها گفت: «به همین دلیل امروز در اسرائیل گفت‌وگوهایی دارم و سفر خود را به مصر ادامه خواهم داد. این هفته تعیین‌کننده است: برای آزادی گروگان‌ها، رساندن کمک‌های بشردوستانه به غزه و دستیابی به آتش‌بس. هر تلاشی در این مسیر ارزشمند است.»

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • بی نام

    مگر دروغ میگه ؟

  • من با خدا

    از شما بی ناموستر هم هست نه شرم دارید نه اخلاق خدا رحمت کند هتلر که شرفش ازشما خیلی بیشتر بود

  • حسن بابائیان

    دقیقا....

  • ناشناس

    آلمان نازی

  • محمد

    وقتی کالاهای کشورهای متخاصم با واسطه گری دبی وارد کشور میشه ، یعنی هیچ ارتباطی با آنها وجود ندارد .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج