۱۵۵۲۸۱۳
۶ نظر
۳۵۸۰
۶ نظر
۳۵۸۰
پ

جمله معنادار ظریف، کیهان را عصبانی کرد

این جمله محمدجواد ظریف که گفته" موشک بسیار مهم است اما مردم مهم‌تر هستند و مردم، ایران را در قرن‌های گذشته نگه داشتند" با عصبانیت کیهان مواجه شد.

روزنامه کیهان نوشت: این جمله محمدجواد ظریف که گفته" موشک بسیار مهم است اما مردم مهم‌تر هستند و مردم، ایران را در قرن‌های گذشته نگه داشتند" با عصبانیت کیهان مواجه شد.

6290592

این اظهارنظر جناب ظریف از آن جهت قابل تأمل است که درست در زمانی مطرح شده است که بعد از جنگ تحمیلی 12 روزه و تجربه‌ تهدیدات مستقیم دشمن، اهمیت توان موشکی ایران در دفاع از جان و مال مردم بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است.

اگر امروز تهران و اصفهان و مشهد و اهواز و سنندج و تبریز و خرم‌آباد و زاهدان و اقصی نقاط کشور در آرامش‌اند، به ‌دلیل همان توان موشکی است که هر متجاوزی را از فکر حمله باز می‌دارد. 

برخلاف تصور غربگرایان، موشک‌ها ابزار جنگ‌طلبی نیستند، بلکه زبان صلح از موضع اقتدارند. چنان‌که «جورج کِنان» دیپلمات مشهور آمریکایی و نظریه‌پرداز برجسته سیاست مهار، گفته بود: «این نیروی نظامی است که در پشت صحنه، قدرت دیپلماسی را افزایش می‌دهد.» دولت‌هایی که بدون قدرت دفاعی سر میز مذاکره نشسته‌اند، معمولاً نه شریک، بلکه قربانی دیپلماسی بوده‌اند.

نمونه‌اش را می‌توان در سرنوشت لیبی دید؛ کشوری که پس از خلع سلاح، طعمه‌ تجاوز شد.

بنابراین، سخن گفتن از دوگانه‌ «موشک یا مردم» عملاً باز تکرار همان خط تبلیغی غرب است که می‌خواهد ایران را از مؤلفه‌های قدرت تهی کند. واقعیت این است که دشمنان بیرونی در تحقق این هدف شکست خورده‌اند و حالا برخی در داخل، آگاهانه یا ناآگاهانه، ادامه‌دهنده‌ همان پروژه‌اند.

 اینکه آقای ظریف می‌گوید «مردم مهم‌ترند» در ظاهر سخنی درست است، اما وقتی از زبان کسی مطرح می‌شود که تصمیماتش فشار بی‌سابقه‌ای بر دوش همین مردم گذاشت، معنای دیگری پیدا می‌کند. 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رقیه جعفری

    آقای ظریف ببین ما تو چه دنیایی زندگی میکنیم ...آیا بدون قدرت دفاعی مارو زنده میزان .... التماس تفکرررررررررر

  • محمد

    این همه اختلاف بر اصول بدیهی برای چیست ؟ مگر در‌هشت سال جنگ قدرت ما از چی بود ؟ بله در مذاکره اگر توان اقتصادی ضعیف ، وابسته به صدور نفت باشی ، و قدرت نظامی نداشته باشی تحریم میشی و میزنن تو سرت ، ثبات سیاسی و اقتصادی ، پیش نیاز همه کارهاست .

    پاسخ ها

    • ناشناس

      خداشفابده

  • یزدان

    واقعیت همیشه برای کیهان و امثال کیهان دردناک هست

  • علی

    زنده باد انسان دانشمند و باسواد و سیاستمدار دکتر ظریف

  • ناشناس

    واقعا چرا این دو گانه ها رو مطرح میکنی اقای ظریف ؟
    موشک برای دفاع از کشور و مردم هست
    مگه مردم گفتن ما موشک نمیخوایم ؟این چه دو گانه هایی هست که میگید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج