بهترین نان سنتی برای مصرف کدام است؟
رییس دبیرخانه شورایعالی سلامت: مردم به جای بربری، نان سنگک مصرف کنند.
خبرگزاری فارس: حسن امامی رضوی، رییس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی گفت: «باید سبوسگیری در نان کم شود. برخلاف تصور مردم که نان بربری را بهترین نان میدانند، بیشترین سبوسگیری در بربری است و توصیه من به مردم این است که نان بربری کمتر مصرف کنند چون میزان سبوسگیری نان سنگک بهتر است.»

نظر کاربران
به آدم بیسواد چه باید گفت نمیداند که نود درصد سنگکی ها از آرد بربری استفاده میکنند بربری خوابش دو برابر سنگک هستش حتماً از اتحادیه سگکی حقشو گرفته که این حرفها و زده تازه رییس دبیر خانه هستش بر نامه هاتو جابهجا کن
متاسفم برای آنهای که غذای سالم رو از مردم گرفتند یعنی اینا تا کجا میخوان پیش برن یه کم بخودشون بیان .بالاخره چوب خدا صدا نداره بخود بیاین .