۱۵۵۸۳۳۵
۲۶۶
۲۶۶
پ

نحوه گرفتن تلخی و نگهداری آب‌لیمو تازه!

با چند نکته ساده می‌توانید آب‌لیمو تازه بدون تلخی و با رنگ شفاف نگهداری کنید.

برترین‌ها: با چند نکته ساده می‌توانید آب‌لیمو تازه بدون تلخی و با رنگ شفاف نگهداری کنید.

lollipop2-bitterness3

برای گرفتن آب‌لیمو بدون تلخی، بعد از آبگیری، ۴ هویج متوسط پوست‌کنده (برای حدود ۱۵ کیلو لیمو) در آب‌لیمو قرار دهید و ۲۴ ساعت بگذارید بماند. هویج‌ها تلخی را جذب می‌کنند و پس از صاف کردن، می‌توانید گوشت لیمو را برای خورشت‌ها استفاده کنید بدون نگرانی از تلخی.

برای حفظ رنگ شفاف، آب‌لیمو را در جای تاریک نگهداری کنید و روی شیشه‌ها پلاستیک مشکی بکشید.

هرگز آب‌لیمو، آبغوره، آب نارنج و سایر ترشیجات را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید؛ اسید ترشی باعث اکسید شدن و احتمال سمی شدن ظرف می‌شود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج