۱۵۹۴۱۹۱
۱۸۷۳
۱۸۷۳
پ

نظر یک مقام ترکیه درباره اورانیوم غنی‌شده ایران

هاکان فیدان: در این راستا باید اورانیوم غنی‌شده به گونه‌ای خارج شود که تهدیدی ایجاد نکند یا اینکه به صورت سه و نیم درصدی دوباره تنظیم شود.

خبرگزاری دانشجو: هاکان فیدان؛ وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه آلمان حرف‌هایی را درباره اورانیوم غنی شده ایران مطرح کرد که در ادامه می‌خوانید.

هاکان فیدان: سال‌هاست که روندی برای برداشتن تحریم‌های وضع شده بر او در حال انجام است.

در یک دوره مذاکراتی با برجام به توافق رسیده بودیم، اما بعد به علت برخی شرایط محیطی، آن توافق از سوی آمریکا پذیرفته نشد.

در این راستا باید اورانیوم غنی‌شده به گونه‌ای خارج شود که تهدیدی ایجاد نکند یا اینکه به صورت سه و نیم درصدی دوباره تنظیم شود.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج