۱۵۹۷۳۸۴
۲ نظر
۱۰۹۶
۲ نظر
۱۰۹۶
پ

مهاجری: تندروها حتی توان متقاعدکردن خانواده خود را ندارند

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، با انتقاد از برخی چهره‌های تندرو در فضای سیاسی و رسانه‌ای گفت افرادی که در تجمعات و رسانه‌ها مواضع تند اتخاذ می‌کنند، حتی در سطح خانواده خود نیز توان اقناع ندارند و گاه با واکنش تمسخرآمیز اطرافیانشان مواجه می‌شوند.

برترین‌ها: محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، با انتقاد از برخی چهره‌های تندرو در فضای سیاسی و رسانه‌ای گفت افرادی که در تجمعات و رسانه‌ها مواضع تند اتخاذ می‌کنند، حتی در سطح خانواده خود نیز توان اقناع ندارند و گاه با واکنش تمسخرآمیز اطرافیانشان مواجه می‌شوند.

7a1e40b2ZjoyNTM4MjkzLmpwZ3xmdWk6MjQyODQ3MHxsOmZhfHY6MQ

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زیبا

    تندرو و کندرو..... همه سر و ته یه کرباسین ....🖤

  • ناشناس

    مهاجری جدیدن حرفای درستی میزنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج