۱۵۸۲۸۶۱
۹۲۵
۹۲۵
پ

پیشنهاد محمد مهاجری برای مذاکرات ایران و آمریکا

فعال سیاسی معتقد است برای اینکه نتیجه گفتگوهای تهران ـ واشنگتن برد- برد باشد، ایران می‌تواند به غنی‌سازی فقط در حد نیاز روز کشور و نه در اندازه سال‌های پیش قناعت کند.

فرارو: محمد مهاجری، فعال سیاسی، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مذاکرات ۵شنبه عراقچی با ویتکاف در ژنو بر سر انرژی‌ هسته‌ای است. برای اینکه نتیجه گفتگوها برد- برد باشد، ایران می‌تواند به غنی‌سازی فقط در حد نیاز روز کشور (و نه در اندازه سالهای پیش) قناعت کند. در این صورت، حق ⁧غنی‌سازی ⁩ برای ایران محفوظ می‌ماند و مذاکرات از بن‌بست خارج می‌شود.

1

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج