۱۶۰۰۲۹۰
۴ نظر
۱۹۰۴
۴ نظر
۱۹۰۴
پ

اختلاف دو مسئول بر سر اتصال اینترنت بالا گرفت!

اختلاف‌نظر میان برخی مسئولان و کارشناسان حوزه فضای مجازی درباره موضوع اینترنت بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است.

برترین‌ها: اختلاف‌نظر میان برخی مسئولان و کارشناسان حوزه فضای مجازی درباره موضوع اینترنت بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است. در همین زمینه، محمد رهبری، مشاور وزیر ارتباطات، در واکنش به اظهارات یکی از مدیران حوزه فضای مجازی تأکید کرد که نسبت دادن هرگونه اختلال یا محدودیت به اینترنت، بدون ارائه شواهد فنی و گزارش کارشناسی مستند، قابل پذیرش نیست.

او در پیامی نوشت که اگر ادعایی درباره علت یک رخداد مطرح می‌شود، باید همراه با مستندات فنی و گزارش‌های تخصصی باشد و در غیر این صورت، چنین اظهاراتی بیشتر جنبه سیاسی پیدا می‌کند تا کارشناسی. این اظهارات در پاسخ به دیدگاه‌هایی مطرح شده که درباره بازگشایی اینترنت و ملاحظات امنیتی آن ابراز شده بود

photo_2026-06-24_23-38-46

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    با این حرفا پس میشه نتیجه گرفت که احتمالا این حمله سایبری به بانکها منشا داخلی داره و از ی اقلیت ناچیز اما پر سرو صدا نشات میگیره

  • ناشناس

    خب اینترنت بانکها رو ملی کنید

  • ناشناس

    برای حل مشکل دوباره اینترنت را محدود و کند کردن حتی نمیشه ایمیل رو دید چه برسه به فرستادن! کل بخشهای صفحه سایت باز شده رو مسدود کردن!
    این هم راه حل مسئولان برای رهایی از حک شدن! تا کی باید مردم تاوان این ندانم کاری مسئولان رو بدن؟!

  • ناشناس

    تو این کشور همیشه به جای حلم شکل صورت مسئله را پاک می کنند. زیرا عرضه انجام امور را ندارند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج