۱۶۰۵۳۹۲
۳۷۰
۳۷۰
پ

کیهان تاسیسات هسته‌ای آمریکا را تهدید کرد

در صورتی که تأسیسات هسته‌ای ایران بار دیگر هدف قرار گیرد، جمهوری اسلامی ایران بر اساس دکترین بازدارندگی و قاعده مسلم «چشم در برابر چشم»، تأسیسات و مراکز هسته‌ای آمریکا را از جایی که نمی‌دانند، هدف ضربات ویرانگر قرار خواهد داد.

روزنامه کیهان در گزارش اصلی امروز با عنوان «پس از سیلی سخت ایران/ آمریکا در حال فرار از منطقه به سرزمین‌های اشغالی است» نوشت: «ترامپ قمارباز در جدیدترین شوهای تبلیغاتی خود در کاخ سفید و در دیدار با رئیس‌جمهوری لبنان، با لاف‌زنی و ادعاهای واهی پیرامون احیای مرکز هسته‌ای «کوه کلنگ» مدعی شد: «ما قطعا به این سایت جدید حمله خواهیم کرد. آن‌ها به خاطر سلاح‌های هسته‌ای وارد این ماجرا شده‌اند… هر سایتی را که حتی در آن به سلاح هسته‌ای فکر کنند، با قدرتی بسیار زیاد هدف قرار می‌دهیم.»

جنگ+ایران+و+آمریکا (2)

این تهدیدها در حالی مطرح می‌شود که ارتش آمریکا همین حالا زیر ضربات موشکی ایران درمانده شده و در موقعیت انفعال کامل قرار دارد. 

پاسخ به این قمارباز این است؛ [...]در صورتی که تأسیسات هسته‌ای ایران بار دیگر هدف قرار گیرد، جمهوری اسلامی ایران بر اساس دکترین بازدارندگی و قاعده مسلم «چشم در برابر چشم»، تأسیسات و مراکز هسته‌ای آمریکا را از جایی که نمی‌دانند، هدف ضربات ویرانگر قرار خواهد داد. »

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج