۱۶۰۸۴۷۱
۵ نظر
۸۳۴
۵ نظر
۸۳۴
پ

حمله تند حسین شریعتمداری به «پیمان مکه»

حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان به توافقنامه پاکستان،عربستان و ترکیه واکنش نشان داد.

حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان به توافقنامه پاکستان،عربستان و ترکیه واکنش نشان داد:

دیروز آقایان شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه به مکه رفته و به‌اتفاق بن‌سلمان یک پیمان نظامی سه‌جانبه امضاء کرده‌اند. سران به اصطلاح مسلمان این سه کشور، در مقابل قتل‌عام وحشیانه مردم مسلمان و مظلوم غزه نه فقط سکوت کرده بودند، بلکه شواهدی در دست است که در آن قتل‌عام وحشیانه با رژیم کودک‌کش صهیونیستی سَر و سِّر مخفیانه‌ای هم داشته‌اند. براساس «پیمان نظامی مکه» هرگونه حمله نظامی علیه یکی از این سه کشور به منزله حمله علیه همه آنها تلقی خواهد شد!

1832200_261

هفته گذشته نیز نمایندگان بیش از ۴۰ کشور در ریاض گردهم آمده و پیمانی را امضاء کردند که موضوع آن «‌حفظ امنیت دریای سرخ و باب‌المندب است‌»! یعنی مقابله با مقاومت یمن و انصارالله (بخوانید با ایران و جبهه مقاومت‌). دولت پاکستان هم یکی از امضاء‌کنندگان این پیمان است!

سخن درباره دولت پاکستان است که در مذاکرات پس از حمله جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران‌، نقش میانجی را برعهده داشته و شاید قرار است باز هم این نقش را برعهده داشته باشد! کشوری که نخست‌وزیرش، ترامپ پلید و جنایتکار را انسانی شریف می‌داند! و معتقد است که باید تقدیر از عملکرد او با خط طلایی در تاریخ نوشته شود(!) و در همان حال در «‌پیمان نظامی مکه‌» با سمت و سو و موضوع دفاع از منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی (ترجمه کنید علیه ایران و ملت‌های مسلمان‌) شرکت دارد و به بهانه «‌حفظ امنیت دریای سرخ و باب‌المندب‌»! برای مقابله با انصارالله یمن (باز هم در نهایت علیه ایران‌) رسماً اعلام آمادگی کرده و متعهد می‌شود. آیا کشوری (بخوانید دولتی‌) با این هویت شایسته میانجیگری است؟! معلوم است که نیست و خوشبختانه مسئولان محترم کشورمان به این نکته توجه دارند.

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایران

    ریس جمهور پاکستان داره سنگه کشور خودش رو به سینه میزنه میخواه گره گشایی کنه تو اقتصاد و سیاست خارجی خودش دلیلی ندارد نگران غزه و غیره باشه وقتی آنقدر اوضاع مملکتش خرابه هرکدوم از این سه تا کشور نگران مردم و مملکت خودشون هستن

  • سیفی

    آقای شریعتمداری بهتر هست بجای دخالت در امور کشورهای همسایه فکری به حال اصلاح روابط ایران با کشورهای همسایه کنید . یاد بگیرید بجا صحبت کنید .

  • ناشناس

    ترک عادت واقعا موجب مرض است !!!!! کیهان نشین خان !!!!! آن ۳کشور جزو اقماری روزنامه کیهان نیست که طبق عادت به آنها دستور بدی و نسخه پیچی .....

  • ناشناس

    عصبانی باش و از این عصبانیتت بمیر!!

  • ناشناس

    این پیمان نا مبارک بر ضدایران نوشته شده.کاش کمی عرق ملی داشتین.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج