۱۶۲۰۴۴۷
۱ نظر
۶۹۲
۱ نظر
۶۹۲
پ

وقتی سفارتخانه‌های ایران مارکو روبیو را ترول کردند!

اظهارات روبیو در آتن درباره ایران و جنگ‌های باستانی، با واکنش‌های تند و ترو‌ل‌های سفارتخانه‌های ایران در بعضی کشورها روبرو شد.

فرارو: سفارتخانه‌های ایران در کشورهای مختلف، پس از فراگیر شدن واکنش‌ها به حرف‌های مارکو روبیو در آتن، با انتشار مطالبی جدی و طنزآمیز به صحبت‌های او درباره تمدن غربی واکنش نشان دادند. برخی از این پست‌ها وایرال شدند و در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای پیدا کردند.

وزارت خارجه ایران از زمان آغاز جنگ ۴۰ روزه تاکنون، در چارچوب دیپلماسی عمومی مبتنی بر انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی، شیوه ترول کردن اظهارات و رفتار مقام‌های آمریکایی را در پیش گرفته است. ترولینگ (Trolling) به انتشار مطالبی تحریک‌آمیز در شبکه‌های اجتماعی با هدف برانگیختن واکنش‌های خشمگینانه از سوی مخاطب یا فرد موردنظر گفته می‌شود.

در این رابطه: 

سفارت ایران با یک آفتابه پاسخ روبیو را داد

پاسخ کوبنده قالیباف به اظهارات اخیر روبیو

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (10)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (9)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (8)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (7)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (6)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (1)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (2)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (3)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (4)

واکنش+سفارت+ها+به+روبیو (5)

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    سفارتخانه های ایران در این مدت واقعا با توییت هاشون گل کاشتن.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج