۱۶۲۱۹۱۴
۲۰۸۶
۲۰۸۶
پ

وزیر جنگ آمریکا خواستار تصمیم‌گیری سریع ایران شد!

وزیر جنگ آمریکا ادعا کرد: ایران باید به سرعت بین توافق یا جنگ یکی را انتخاب کند.

انتخاب: وزیر جنگ آمریکا ادعا کرد: ایران باید به سرعت بین توافق یا جنگ یکی را انتخاب کند.

photo_2026-10-17_22-09-22

هگست، وزیر جنگ‌ آمریکا مدعی شد: فشار اقتصادی‌ای که وزیر خزانه‌داری آمریکا بر حکومت ایران اعمال می‌کند، اهمیت بسیار زیادی دارد.

وی افزود: دونالد ترامپ مصمم است با تهدید بلندمدت ایران و جاه‌طلبی‌های هسته‌ای تهران مقابله کند.

هگست با اعای اینکه ایران زرادخانه بزرگی از موشک‌های متعارف انباشته کرده است؛ به‌گونه‌ای که اکنون هر طرفی را که به اقدام علیه آن فکر کند، به چالش می‌کشد افزود: نمی‌توانیم جهانی را بپذیریم که در آن بازیگران غیرمسئول، مخرب‌ترین سلاح‌ها را در اختیار داشته باشند.

وزیر جنگ امریکا ادعا کرد: ایران دو گزینه پیش رو دارد و باید  خیلی سریع انتخاب کند. یا از طریق مذاکره از جاه‌طلبی‌های خود دست بکشد، یا با ویرانی سریع به دست آمریکا مواجه شود.

 

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج